Menu
Where jinis ngelanggar bisa metu ing umum?

Where jinis ngelanggar bisa metu ing umum?

baby sing nduweni hak kanggo urip lan ora "sifat" 's. " Lan supaya nyimpen jabang bayi lair durung wayahe sawijining, negara bakal kudu njaluk melu lan wis warga legal " 's sepah"'. Iki kok aku ing sih saka idea saka kabar Parental, kang ing cara bakal akin menyang idea saka negara "s keterlibatan. Ora mung bakal negara ora bisa kanggo njupuk bayi saka ibu ing Panggonan pisanan (sanadyan padha bakal bisa kanggo nggawe upaya, amarga urip wong wadon kang ana ing saham), iku bakal bisa nglakoni minangka cepet sabisa . Dadi bayi ora duwe kasempatan kanggo bakal lair ing Panggonan pisanan. Iku bakal wis lair. Yen negara campur tangan, iku bakal nglakoni ing wektu lan ing cara sing paling apik kanggo baby.So ya, Aku manawa akèh hukum iki ridiculous. Aku uga manawa akeh hukum iki sampurna oke. Nanging, iku hukum sing ndadekake ok dadi watara dicekel bocah, ora negara.

We lagi seneng kanggo bisa digunakake karo perusahaan sing minangka hasrat babagan kita sesanti kita bab nggawe platform virtual kasunyatan paling apik ing donya. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman bangunan platform VR sukses, kita lagi seneng kanggo bisa digunakake karo tim karo passion kanggo nggawe paling pengalaman VR for everyone kanggo seneng.

Yen ibu kepingin mateni bayi, dheweke bisa apa sing. Yen dheweke kepengin mateni jabang bayi, dheweke uga bisa nindakake sing. Iki budi aborsi hukum. Ora ana seng kanggo hukum unintended, lan resik, lair, nanging wis tau mandheg anti-choicers.As kanggo hukum kang "reasonableness" ing kahanan liyane, yen wong wis mlaku-mlaku mubeng karo bedhil, apa sing ora padha gadhah bedhil? Yen sampeyan pengin dadi purveyor gun paling gedhe ing donya, sampeyan kudu tindakake kabeh hukum, lan hukum tansah, tansah, tansah cukup. Sampeyan bisa uga dadi sing aku sethitik nit-picky, nanging titik stands sing hukum punika atur-contradictory.If sampeyan kudu njupuk bedhil kanggo pindhah kanggo nyimpen, apa iku ora padha gadhah kanggo lumaku menyang nyimpen karo bedhil? Aku manawa iku luwih saka arep nyimpen karo bedhil lan njupuk bedhil menyang udhara, nanging isih ora padha njupuk bedhil. Apa? Amarga, minangka penggemar gun, sampeyan uga purveyor gun paling gedhe ing donya. Sing mbantah sing. Iku ora padha nyawang menyang toko karo bedhil lan njupuk bedhil menyang udhara.

Minangka kanggo "ora massa saka tissue" bab: Sing ana mung analogi bodho sing ora karya.

AppStore GooglePlay