Menu
badoo botim baf dat tone

Situs web bantuan nggawe chatroulette luwih?

Apa yen ing mangsa, sampeyan bisa nggunakake mesin learning kanggo tokoh metu kang bagean gambar wong golek paling laku narik kawigaten? Apa yen bisa ngenali lan iklan target kanggo wong adhedhasar kapentingan lan bagéan saka Gambar padha golek paling narik kawigaten? Nah, saiki, sampeyan bisa njupuk kawruh lan nggunakake aplikasi iku kanggo njupuk gambar saka wong lan ngirim pesen teks sing golek sing dodo lan ngirim gambar saka pasuryan.

Kita bisa ngawasi kabeh media sosial kita, saben Gambar kita njupuk, saben video kita nonton, saben kirim blog kita ninggalake online. Mbayangno yen, sawise sampeyan diklik Kaya, teknologi rai pangenalan kita bisa ngomong sing sing penggemar Facebook tartamtu ana? Mbayangno yen, sawise sampeyan sambungan gambar karo teknologi kita bisa teknologi marang kita sing panganggo Instagram tartamtu ana?

Aku ngerti apa sing lagi mikir. Alexa, perusahaan iki wis digunakake machine learning kanggo mangerteni apa sing arep lan pengin. Ora, padha apa ora, lan padha ora ngirim. Iki internet sawise serangan teroris. kasunyatan iku ora ana kang mangerténi apa jalaran unintended saka produk utawa idea bakal.

Kowe ngerti, apa yen tinimbang menehi kita jawaban kanggo jinis iki pitakonan, kita marang kita jawaban salah? Apa yen tinimbang ngeculke kita nemokake jawaban kanggo jinis iki pitakonan, kita marang kita wong salah? Apa yen kita marang daya wong salah?

Machine learning solves a, masalah utama utama ing riset prilaku manungsa. Machine learning punika babagan nggunakake nomer ageng cilik, komputer disambungake kanggo sinau akèh iku beda. Apa wis learning, sampeyan bisa uga takon? Inggih, iku Sejatine kaya kang ing ruang paling ngisor lan aku njupuk kelas program lan nyoba kanggo njaluk wong sinau kanggo maca lan ngrungokake. Sampeyan bisa menehi kelas sembarang sing disenengi, tengen? Jawaban sing metu ing kelas. Machine learning kaya iku. Lan salah siji saka alangan amba kanggo mecahaké masalah iki mahasiswa. mahasiswa, sing ndeleng, wis bingung. Dheweke ora ngerti apa apa. Panjenenganipun mikiraken mangerténi kabeh, nanging ora cukup ngerti.

Apa yen tinimbang gadhah kahanan iki bingung ing kampus lan ing saindhenging negara ngendi sampeyan duwe Bunch saka kelas beda ngendi sampeyan nyoba kanggo mulang bab kang beda, sampeyan wis kelas siji sing mulang machine learning? Apa yen ana mung kelas siji-dina, lan ana, sampeyan bakal wis mulang iku, lan ana, ana, ana, sampeyan bakal wis mulang iku. Lan ana, sampeyan bakal duwe pangilon kanggo nonton supaya sampeyan bisa nemen ndeleng carane sing lagi dilakoni, lan ana, yen sampeyan duwe soko anyar kanggo nuduhake, iku bakal katampil ing kelas. Lan yen sampeyan wis Bunch saka Freshmen teka kelas lan ngomong, Hey, Aku penasaran - lan sampeyan ora bisa njawab, padha d takon sampeyan mengko seminggu ing konco-ing-pemandangan katon ing carane ' maneh wulangan. Sampeyan ora bakal