Menu
Sing bakal dadi investor Chatroulette kang (malaekat utawa dana) ing pungkasan sasi?

Sing bakal dadi investor Chatroulette kang (malaekat utawa dana) ing pungkasan sasi?

Dheweke ora arep supaya wong lanang ala njaluk tangan ndhuwur tanpa perang. Lan, ora, sing ora ateges bedhil. Iki ora game perang. Wilson punika pengusaha lan ora bakal Mariah dening kamungkinan saka bedhil. Ing bab mung bakal njupuk kesempatan kanggo njupuk mbales ing wong ing tiyang kathah lan / utawa pemerintah sing wis rusak life.He kang wis rampung lan uga apik Gusti mirsa iku. Aku ora duwe idea carane wong teka munggah karo alamat IP kanggo link kanggo, nanging iki mbokmenawa bakal dadi pisanan lan pungkasan wektu aku weruh salinan file ing pitakonan.

Ing sawetara minggu saka 2014 wis angel ing donya Software. Saka PHK ing Microsoft kanggo layoffs ing Google, kanggo layoffs ing Apple, kanggo layoffs ing Facebook, 2014 wis nggawa kathah warta ala lan kathah warta apik.

Paling ing cilik saka Google, kabar ala ora anyar. Nanging nalika katon ing warta apik, iku gampang kanggo ndeleng sing perusahaan punika pungkasanipun ing panggonan sing luwih apik. Saliyane dadi salah siji saka akeh paling cepet, paling perusahaan penting ing donya, Google wis terus-terusan antarane kalih perusahaan ing pendanaan sukan ibukutha, lan terus dadi salah siji saka ndhuwur loro perusahaan ing syarat-syarat nomer startups wis digawe. Iku uga salah siji saka perusahaan paling dihormati ing donya, gadhah wis dijenengi ing Forbes Magazine kang 2013 lan 2014 25 Top Paling Companies Innovative.

Pemerintah US wis njupuk kaca saka playbook Inggris.

Pamaréntah wis nyepakaké kanggo nglampahi atusan yuta dolar ing program kanggo trek yuta kedhaftar Internet lan trek apa sing dilakoni ing Internet, kalebu Sajarah browser sing.

Program bakal dipun ginakaken dening Institut Nasional Standards lan Teknologi (NIST), sawijining divisi saka Departemen Perdagangan lan Agensi Keamanan Nasional (NSA).

Rencananipun kawitan kacarita dening Gizmodo ing crita kang judhulé, "NIST Bakal ngawasi kegiatan Internet Panjenengan: Iku Wis Wis".

crita dadi ngomong sing "iku ora mbusak apa mbek bakal kanggo pangguna Web biasa. Nalika NSA wis alat komunikasi pemimpin manca, iku ora mbusak apa bakal kelakon yen agensi gained kemampuan kanggo trek browsing Amerika, badhan privasi utama. "

Gizmodo kacarita yen NSA uga wis looking menyang apa mengkono nalika alat lembaga pemerintah apa wong ing Internet.

program anyar NIST kang uga dikenal minangka Sejarah Internet lan nelusuri Initiative. Wedjangane dadi alat Intelligence kumpul, nanging uga menehi "Piranti kanggo privasi produsen kanggo ngatur koleksi lan manajemen kegiatan internet".

AppStore GooglePlay