Menu
Sembarang alternatif menyang gaya chatroulette '?

Sembarang alternatif menyang gaya chatroulette '?

Inggih, sampeyan ngerti, aku wis ngomong bab lawan saka internet iku. Ing kasunyatan, iki salah siji saka TCTerms utama ing kang kita minangka masyarakat bisa duwe impact nyata lan bener bantuan IoT. Deleng ing sanitasi - masalah ketularan banyu ing IoT. Utawa katon ing energi. Deleng ing sanitasi. Yen katon ing energi IoT, ana bener-bener ora salah, nanging wong loro reresik jedhing sapunika. Salah satunggaling hacker sosial, lan liyane perusahaan sing bener ngewangi wong jedhing resik. Lagi loro bagéan saka masalah, nanging padha bener duwe passion nyata kanggo gawe sing kelakon.

Dadi ing internet iku rawan amarga kita minangka masyarakat durung temen maujud potensial ing donya anyar digital iki. Ana yuta iku aku ora ngerti bab, lan mayuta-yuta iku kita mung bisa ngontrol.

Dadi masyarakat, kita kudu tangi kasunyatan menawa apa kang kita ngerti lan bisa ngontrol, kita bisa ngontrol akeh liyane. Kita bisa nggunakake kawruh sing memberdayakan lan kekiatan bab sing kita wis ngerti sing pinter. Lan nalika sampeyan nggunakake kawruh sing, kita minangka individu lan minangka masyarakat banjur bisa pengaruhe iku kita wis ngerti sing pinter.

Lan potensial sing arep mbutuhake bab sing kita kabeh minangka care masyarakat babagan: anak kita.

sesanti kanggo mangsa punika donya ing ngendi saben anak bisa muter karo gun, bom utawa mungsuh cyberbullying kaya tau sadurunge. Mbayangno dhewe minangka Batman utawa Superman. Sampeyan utawa anak bisa nindakake apa-apa sing ngomong. Lan apa cara sing luwih apik kanggo nindakake sing saka karo dolanan virtual?

Aku mung teka bali saka masyarakat kang ngemu wadi kaslametané manungsa - bedhil.

Iki bedhil mbah kakungipun kang. Iku ing kondisi apik. Iku abad lawas. Nanging iku ora arep ngendi wae.

Everytown wis mbuwang $ 1 yuta kanggo tuku lan mulihake gun iki. Iku ing kondisi apik. Sèket babak. Cantik akurat. Iku wis upholstered ing saperangan saka gaya beda sandhangan. Nanging gun iki, iku perlu dianyari.

Aku ora ngerti yen gun iki rentan kanggo Airsoft pelet utawa Airsoft pelet ora bisa matèni wong. Nanging aku ngerti iki: pelet Airsoft Highly flammable. Lan yen wong wis nangani gegaman kanthi otomatis lan padha sengaja semprotan pluru sawise pluru menyang alas, sing Highly flammable Cairan lan wanguné cuwèr Highly flammable, bisa miwiti geni. Iku bisa lan mbokmenawa bakal. Lan geni bakal metu saka kontrol. Bakal metu saka tangan. Bakal metu saka kontrol metu ana. Lan bakal njaluk banget, banget larang banget, cepet banget.

Kabar apik kita bisa mungkasi wong saka gadhah bedhil. Federal bisa pamaréntah

AppStore GooglePlay