Menu
chatter facetime cellphone bazi girl

Sapa nggunakake Camping Je lan chatroulette utawa wong sing padha?

Aku ora. Iki dina, iku banget beboyo. Ing kasunyatan, ana pasinaon saiki sing nuduhake wong sing tenan apes sing nggunakake situs iki duwe jinis karo wong liya padha ketemu ing web. Supaya ana résiko kene. Nanging apa tenan beboyo iku wong luar biasa kang gemblung, kang migunakake iki mung duwe jinis karo akeh wong padha bisa.

Nalika durung prilaku iki dadi OK? Pripun kita ngerti iki ora mung sing cilik saka manungsa gadhah prilaku ing-of-jinis lan banjur menehi kritik minangka normal mengko? Lan carane ora iki aplikasi kanggo kabeh jinis? Aku ora ngerti. Nanging aku ngerti sing kita kudu nggawe manawa kita kudu obrolan bab OKCupid lan liyane sing kita duwe iki ing-of-jinis prilaku, lan kita terus duwe spasi aman lan mekanisme kanggo bantuan kita nolak prilaku iki.

obrolan iki hard. Lan sayangé, lagi nglarani. Nanging kita ora bisa saged kanggo nggawe obrolan apa liyane nglarani. Kita ora bisa saged kanggo nggawe situs iki utawa teknologi kepungkur Camping kang ora kita mikir karo anggepan nemen, mbebayani kesehatan kita, safety lan uga-kang. Supaya dina, aku kaya pirembagan sethitik babagan cyberbullying.

A sawetara taun kepungkur, nomer dicekel bocah - bener, nganti 15 persen saka anak - sing diangkah kanggo bullying ing sekolah bener melorot, miturut Pusat Nasional kanggo Statistik Education. Lan supaya kita iya sinau nggoleki apa meksa peer dadi becik bener nimbulaké dicekel bocah dadi nicer bullies. Lan kita ketemu hubungan antara anak kang bullied lan kang nicer bullies. Banjur kita, kang uwis dicekel bocah sing mung liyane kamungkinan kanggo dadi becik yen lagi marang sing lagi arep njaluk bullied, tengen?

Lan supaya kita takon peneliti kabeh sak donya kanggo teka njaluk kita lan njelasno data kita. Lan ing tartamtu, kita wanted kanggo sinau pemikiran. Lan supaya kita wanted kanggo sinau bagèyan lobus frontalis, sing, utawa corteks prefrontal lan striatum. Peneliti iya sinau sawise sinau sawise sinau sawise riset kita iki diterbitake, nganalisa ombak otak, mrikso kortisol, kabeh sak donya, kanggo ndeleng yen iki tren padha ganti. Lan padha. Ing dicekel bocah sing padha kang bullied bener nuduhake nyuda ing kegiatan otak sak jam nedha awan, nalika padha kang ngangkat ing. Dadi iki bener dituduhake sing dicekel bocah padha mikir, iki ora bakal kalakon. bocah-bocah iki sing ora arep gawe.

Dadi kita miwiti kanggo ngerti yen bocah-bocah mengkono pikiran, nanging bocah ing pesawat data kita padha ora mung mikir bab iku. Padha bener ngaktifake bagèyan lobus frontalis, sing aktif lan striatum sing. Supaya kita takon peneliti ing saindhenging donya kanggo njupuk bagéyan ing pacoban ngendi padha ngene njaluk sinau pemikiran iki dicekel bocah 'lan ngaktifake pemikiran nalika padha mirsani wong-wong mau. Lan nyobi tindak tenan uga. Nanging masalah tetep. The kids