Menu
Pripun youtubers apa facecam?

Pripun youtubers apa facecam?

Aku kudu ngakeni bilih sawise pisanan karo cam iki, aku iki banget kesengsem karo. Iku banget stabil lan marang kula sing banget Gamelan lan Gamelan koyo sing aku ora njaluk karo sembarang cam liyane. Aku kaya kasunyatan sing bisa njupuk munggah akèh papan, kang bisa dadi cumbersome dicokot nalika sampeyan njupuk isih shots.I ora aran iku match apik kanggo kabutuhan, sanadyan. Aku banget sensitif kanggo cahya, aku kudu sijine lampu ing pojok kamar supaya kang overexposed. Aku perlu kanggo nyelehake lampu cedhak sandi pasuryan kanggo njaluk lampu paling lan aran liyane alam. liya iki gambar bakal dicokot overexposed. Yen sampeyan nggunakake latar ijo, sampeyan bakal duwe kanggo pindhah kanggo ISO rada luwih supaya munggah. Aku ketemu ISO sandi dadi watara ISO 1250. Iki cukup kanggo meh wae kahanan cahya, kang sanget kurang kanggo indoor.I ora ngerti apa ngomong bab kualitas gambar. Nalika aku ngandika sadurunge, iku banget kualitas kanggo rega. Wis sawetara becik ketajaman ingkang kula tresnani. Ana dandan ketajaman ngelingke ing werna sawise shoot.I wis gampang ngginakaken dhuwit ing cam luwih larang, nanging aku seneng banget sing aku kesempatan kanggo nyoba metu iki. Iku gampang banget kanggo njaluk, wis sawetara fitur tenan becik, lan regane isih banget cukup.

Saka awal abad rong puloh kanggo saiki, Amerika wis mberkahi karo sing paling saben jaman sajarah Amerika: budaya sugih lan Sajarah sugih. Nanging senadyan agung bangsa, iku ora bisa kobong masalah dhewe. Iki masalah aku bakal fokus ing Essay iki, lan uga bakal nliti ing sawetara detail ing Essay kapindho ing seri iki.

A budaya wis ditetepake minangka satunggaling kelompok ètnis, budaya, agama, utawa linguistik sing wis jumbuh dening sajarah umum lan kapercayan umum. Ing budaya istilah ing Amerika Serikat ora ora pati jelas sing Amerika podho utawa monolithic, utawa sing sipat budaya wong iku seragam. Kajaba iku, tembung sing dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké soko sing "digawé dening pikiraning manungsa." Kayata, buku iki "budaya," nanging ora kudu salinan pas Shakespeare A Midsummer Night kang Dream.

Ing Amerika Serikat iku masyarakat warna. Minangka bangsa, iku wis mesthi wis warna, lan bhinéka iki wis shaped dening akeh faktor, kalebu panggonan ing Amerika Serikat 'ing donya lan sajarahipun. Amerika ora pulo. Kanggo Amerika Serikat kanggo fungsi, iku perlu wong warna lan gagasan warna. Kajaba iku, Amerika punika bangsa dibangun ing basis saka kamardikan. Sajarah Amerika iku salah siji saka paling sugih ing sajarah, lan Sajarah iki kalebu hak bebas kanggo lelungan menyang samubarang negara ing donya.

AppStore GooglePlay