Menu
Pripun golek wong online sing aku ngomong karo ing Omegle?

Pripun golek wong online sing aku ngomong karo ing Omegle?

Pripun golek wong online sing aku ngomong karo ing Omegle?

aku ora ngerti yen cocog sapi mripat utawa ora amarga precarious peduli, sampeyan mbokmenawa ora gampang

Aku kaya kanggo nggabungake Je. Aku interested ing game, Nanging aku banget anyar kanggo iku. Aku duwe pitakonan ing ngisor iki.

Piye carane aku njaluk ditahan kancaku (Name)?

Aku duwe kanca ing kutha kita. Aku duwe hak kanggo hubungi dheweke?

Aku duwe kanca ing kutha kita. Aku duwe hak kanggo hubungi dheweke? I am looking for wong sing gelem muter Omegle kanggo sawetara dina.

I am looking for wong sing gelem muter Omegle kanggo sawetara dina. Apa sing biaya kanggo wong kanggo muter ing Je?

Aku wis maca aturan, Aku pemikiran bab biaya, lan apa sing aturan babagan akun free?

Aku wis maca aturan, Aku pemikiran bab biaya, lan apa sing aturan babagan akun free? Apa ngirim aku yen wis hubungi salah siji saka wong ndhuwur?

Yen aku pengin diputer ing Je apa cara sing paling apik kanggo hubungi kula?

Aku wis sawetara wong sing takon kula saperangan saka minggu kepungkur carane padha bisa digunakake ing Android O pratayang mbangun. Aku panginten aku ngirim nganti sawetara penunjuk kanggo wong looking kanggo nyoba metu anyar kuwi.

Yen sampeyan ora ngerti jeneng emulator sampeyan nggunakake, priksa manawa sampeyan duwe mbangun paling anyar saka Android. Sampeyan bisa njupuk saka situs pangembang: https://developer.android.com/sdk/index.html

emulator kanthi otomatis bakal ngundhuh versi O pratayang lan nginstal. Yen sampeyan lagi ora nggunakake pratayang mbangun, sampeyan bakal kudu kanthi manual nginstal kanggo piranti (mung priksa manawa sampeyan duwe salinan ing PC yen ora duwe siji).

Nalika sampeyan njaluk O pratayang mbangun, emulator bakal miwiti ngundhuh kabeh file perlu. Iki penting banget yen sampeyan pengin nyoba nganyari karo app lengkap (Android 6.0.1). mbangun kalebu dhaftar ageng file anyar sing O pratayang ora duwe. Sampeyan kudu ngundhuh lan extract file bener supaya nginstal ing piranti.

Yen sampeyan duwe file sing bener ing PC, sampeyan salah siji bisa kerlip O pratayang liwat flash sistem (instruksi kene), utawa sampeyan bisa nggunakake alat baris printah. Kanggo nindakake iki, mung mbukak printah iki:

ngendi flash-all.sh iku jeneng saka alat (Ex. "

AppStore GooglePlay