Menu
Pinten Chaturbate dhuwit recehan worth?

Pinten Chaturbate dhuwit recehan worth?

Alasanipun sing kanggo saben satus token, Chaturbate njupuk $ 7.99 kanggo $ 10.99 saka nomer total token, lan banjur kebayar telecaster sèket persen prabédan. Iku uga worth kang lagi nyimak sing iki ragad tetep adhedhasar marang Nilai koin saliyane tingkat tetep kanggo ragad telecaster (lan ragad beda-beda adhedhasar marang nomer saka klien), nomer total klien, lan nomer total token . Ana cara saka ngganti ragad yen wis mbayar, preduli saka carane akeh token siji receive.This kasantosan iku saliyane kanggo kasunyatan sing ragad wis telpon marang ing Nilai saka token. Béya mbayar kanggo klien sadurunge klien ditampa ing koin lan ora gumantung marang ing Nilai saka token ing circulation. Padha dadi kanggo ragad adhedhasar marang nomer total klien.

The Chaturbate model penghargaan koin iku siji prasaja. Ing Nilai saka koin (kanggo klien, ora klien dhewe) adhedhasar jumlah saka kaloro variabel: rega saka koin ing USD lan ing Nilai saka koin dhewe. Regane wis ditemtokake dening rega pasar, supaya rega pasar ing USD punika Nilai saka koin ing. rega disetel miturut rumus, kang asalé kanthi nggunakake rumus saka global pisanan, nanging wis diowahi kanggo akun kanggo kasunyatan sing koin ora unit saka akun lan ing Nilai saka koin ora makili unit

Nanging, kanggo suporter, ing Nilai saka token (plus $ 5) iku $ 20. Menawi mekaten, aku pracaya yen cara ngira luwih saka sing saka Chaturbate. Aku iki kudu dadi bukti, amarga Chaturbate adoh luwih populer tinimbang cara ngira, lan uga amarga cara ngira gumantung ing sawetara ciut banget saka token sing ngira iku bener, nalika cara ngira njupuk ing sembarang koin ing sudhut Range kisaran. (Kanggo dadi cetha, malah cara ngira wis watesan, nanging kanggo tujuan saka diskusi iki, aku wis wiwit sawetara Unlimited kanggo prakiran lan sawetara panah kanggo estimations.)

Apa cara regane Chaturbate kang siji sing apik?

Marga saka diskusi iki, aku bakal nggawe Panyangka simplifying sing Chaturbate prakiraan ing worth koin adhedhasar Nilai rata-rata saka token, lan sing Panyangka optimistis, wiwit aku sangsi sing paling saka kedhaftar bakal tau njaluk tangan sing ing saben satus token, apamaning satus ewu token. Ing tangan liyane, iku ora khayal kanggo nganggep sing Nilai rata-rata saka token (lan kanthi mangkono regane Chaturbate) cedhak $ 5, supaya estimations sing cukup.

Aku pracaya yen cara ngira karkat cara ngira Chaturbate kang.