Menu
houseparty dating webcam signet wechat

peralatan apa perlu video stream urip Broadcast HD?

Kang dadi metu, iki soko saka tema seri tartamtu saka game, kedadean sing wis terus karo release anyar saka Galatasaray: Black Ops II. Kanggo saben game sing wis bédané saka kang dijenengi "dolanan" ana game sing luwih akin kanggo dolanan nyata. Kene 10 game dolanan sing, kanggo sawetara wong, koyone meh banget nyata dadi guyon.

10. Batman: Arkham Asylum

Apa iku: A siluman-ajeg game sing kudu njupuk mudhun organisasi corrupt supervillains.

Apa sing kudu muter: Kanggo wong sing bisa appreciate apik, crita gritty. Ing kasus iki, game remake saka Batman 1995 movie: The Animasi Series, kang Originally dirilis ing pertengahan 1990-an minangka bagéan saka gambar Warner Bros. TV disebut Kehakiman Liga Unlimited.

Apa iku: A line dolanan sing diwiwiti karo Barbie kanggo nalika sadurunge dadi Barbie lan Friends, lan banjur mengko dadi Barbie lan Ken.

Apa sing kudu muter: Crita iku cantik prasaja: nitahake Ing boneka kang wis diculik, dheweke wis wis metu saka tumpukan watu bata, lan cah wadon bakal melu.

8. G.I. Joe: The Rise of Cobra

Apa iku: A line dolanan sing diwiwiti minangka seri komik sadurunge morphing menyang seri video game.

Ing kabar dina iki, kita duwe loro warta utama saka NBA, lan siji sing iku manawa kanggo nyetel liga loro.

Ing pungkasan, ing NBA announced sing Players NBA Association wis mutusaké ora ngajukake grievance marang NBA, kang saiki bakal mutusaké ing discretion panengah kang.

Iki langkah pisanan ing proses kang liga bakal pancasan gegayutan Manajemen gaji tutup, konsep expansion, lan agensi free.

Minangka kanggo kabar liyane, ESPN kang Brian Windhorst kacarita bengi sing NBA wis mutusaké kanggo terus konsep expansion ing 3 p.m. PT dina ing kang tumuju ana bakal lotre kanggo saben tim.

Yen bocah Liga kanggo expansion make kelakon, tim bakal bisa kanggo milih minimal papat pemain saben.

Kabar liyane ana sing Uni pemain siap kanggo mindhah nerusake karo grievance marang NBA ing gaji tutup, lan ora ngajukake ing dina teka.

Ana loro cara kang rembugan kene, nanging katon ing NBA ora niyat njupuk iki menyang pengadilan utawa malah menehi pemain pilihan kanggo ora nggawe cilik. Ing tembung liyane, yen sampeyan pengin duwe grievance bab gaji tutup, iki bakal dadi cara.

NBA wis dijadwal kanggo terus rapat ana karo nduweni kanggo ngrembug masalah sing wis wungu karo regards kanggo tutup gaji.

Apa prabédan antarane kertu lan game sing?