Menu
videochat bottle ganes excess filmon

Ora sistem game Xbox One duwe dibangun ing kamera punika? Apa wong sing kudu tuku kamera kanggo pindhah ing urip ana?

Bakal aku bisa kanggo muter game main bebarengan ing Xbox siji?

Saiki mung Multiplayer game sing bakal kasedhiya ing Xbox Salah "Mati Space 3" sing bakal teka kanggo Xbox siji mengko sasi iki.

Pripun Nggawe 360 ​​Controller?

Xbox 360 controller wis dirancang kanggo nggunakake Xbox 360 sistem. Ora teka wis diiseni sembarang game utawa aksesoris. Xbox 360 controller kasedhiya kanggo tuku ing toko favorit. Sawise sampeyan tuku Xbox 360 controller mung bisa nggunakake kabel klebu kanggo plug menyang Xbox 360 console.

Apa ana apa Xbox 360 game aku bisa tuku liwat toko online?

Xbox 360 Games ora kasedhiya online ing wektu iki.

Ing tumindak unprecedented Carike marang calon presiden sing wis dawa nganjurake a ban imigrasi Muslim menyang Amerika Serikat, klompok anyar Muslim Amerika, dipimpin dening anggota mantan saka Garda Nasional lan anggota saka bab Garda Nasional ing New York, announced sing lagi suspending kampanye kanggo ngirim duta menyang Convention National Republican.

Klompok bab 50 Amerika Muslim bakal nggabungake Paduan Swara akeh saka Muslim ing Amerika sing nuntut sing Partai Republik repudiate ban Muslim ngajokaken Donald Trump, kang wis digambar paukuman internasional. grup bakal dituduhake dening mantan Marine, pejabat US Army pensiun, lan mantan pejabat Intelligence Marine.

kanggo sawetara kita ing Amerika Serikat.

Apa saka jumlah maksimum sing jam aku bisa muter Xbox siji?

Saka jumlah maksimum sing jam game bisa diputer 1 jam nanging sawise iki sampeyan mung bisa nggunakake TV remot lan nggunakake Kinect Sensor kanggo pandhu arah.

Bisa muter game karo Kinect Sensor utawa TV remot sak awan nalika cahya iku kurang saka 25%?

Ya sing bisa. Bisa digunakake sak awan nalika cahya iku kurang saka 25% kanggo ndeleng yen sampeyan bisa ngontrol game.

Suwene aku bisa nyana kanggo muter game karo Kinect Sensor utawa remot?

Game bakal ing playable bab siji jam.

Aku ora bisa tokoh metu carane ngontrol game sandi. Carane aku ngerti carane kanggo navigasi?

Sampeyan kudu nggunakake TV remot kanggo mindhah Kamera lan kanggo navigasi game.

Aku ora bisa tokoh metu carane kanggo navigasi utawa carane ngontrol game sandi. Carane aku ngerti yen controller wis fungsi bener?

Yen pengontrol ora apa sampeyan kudu nyoba beda pituduh.

controller Kula misale jek nggoleki karya nanging nalika aku push kanggo nggunakake tombol kontrol ing wiwit goyangake lan ora nanggepi apa. Apa salah?

controller iki digunakake kanthi bener, nanging sensor Kinect mung bakal ngenali controller yen wis dipasang kanthi bener, supaya priksa manawa sampeyan insert bener Kinect Sensor.