Menu
Ngerti saka sembarang padha Je utawa chatroulette sing ngidini mudho nanging bener free?

Ngerti saka sembarang padha Je utawa chatroulette sing ngidini mudho nanging bener free?

Anonymous 03/23/15 (Wed) 11:58:31 AM No. 316432 Gambar: 1432466307132.png (36.54 KB, 640x1280, ahhhhhhh.png) >> 316426

Anonymous 03/23/15 (Wed) 12:03:31 PM No. 316433 >> 316432

Misale jek kewajiban, nanging iku pancene kedados? Can sapa malah senar bebarengan gambar prayoga? Misale jek kewajiban, nanging iku pancene kedados? Can sapa malah senar bebarengan gambar prayoga?

Anonymous 03/23/15 (Wed) 12:05:12 PM No. 316434 >> 316432

Sapa sing ngerti, nanging aku cantik manawa iku ora kedados kaya ngirim. Aku ngerti padha arep, amarga iku akeh banget ing wiki lan ing account, nanging iku pancene ora sustainable. Iku kaya, carane akeh ana sing mung aturan 20 duwit sasi kanggo wong kanggo mung ngetik jeneng webcam lan kenek upvote? Sapa sing ngerti, nanging aku cantik manawa iku ora kedados kaya ngirim. Aku ngerti padha arep, amarga iku akeh banget ing wiki lan ing account, nanging iku pancene ora sustainable. Iku kaya, carane akeh ana sing mung aturan 20 duwit sasi kanggo wong kanggo mung ngetik jeneng webcam lan kenek upvote?

Anonymous 03/23/15 (Wed) 12:07:15 PM No. 316435 >> 316432

Apa padha mung nggawe Twilio sing kudu nganggo 2 driji kanggo klik ing gambar? Apa padha mung nggawe Twilio sing kudu nganggo 2 driji kanggo klik ing gambar?

Anonymous 03/23/15 (Wed) 12:07:47 PM No. 316437 >> 316432

Padha mbokmenawa ana, nanging mung kanggo situs lan iku mung kanggo wong ing AS. Padha mbokmenawa ana, nanging mung kanggo situs lan iku mung kanggo wong ing AS.

Anonymous 03/23/15 (Wed) 12:08:29 PM No. 316438 >> 316432

Aku ora ngerti, mung katon dadi ton saka wong ngunggah gambar sing padha liwat lan liwat maneh. Aku ora ngerti, mung katon dadi ton saka wong ngunggah gambar sing padha liwat lan liwat maneh.

Anonymous 03/23/15 (Wed) 12:10:03 PM No. 316439 >> 316432

Mungkin lagi mung nuduhake iku watara kaya id saka wong sing sijine munggah. Mungkin lagi mung nuduhake iku watara kaya id saka wong sing sijine munggah.

Anonymous 03/23/15 (Wed) 12:10:17 PM No. 323640 >> 316432