Menu
Liyane saka chatroulette apa soko sing digunakake beda saka iku nggunakake dimaksudaké?

Liyane saka chatroulette apa soko sing digunakake beda saka iku nggunakake dimaksudaké?

Situs dhewe, saka perusahaan sing digawe iku, ana ateges teks basis program chatting. We dibukak karo goal mung kang program chatting prasaja sing wong bisa klik tombol kanggo miwiti gadhah obrolan prasaja karo wong liya. Ing idea ana sing sembarang bocah enom bisa ngobrol karo wong liya ing donya ing babagan limang menit. We rampung munggah ngeculake, sawetara sasi menyang urip, menyang alam bébas lan ketemu cukup ngelawan dadi bener: anak langsung ditepungi minangka pedofilia, uga nomer temonan menarik liyane. Supaya kita dirilis menyang alam bébas, lan ketemu sing iki kang digunakake dilecehke, lan Sejatine saben anak ing planet iki kang dilecehke langsung dening app iki. Sampeyan iki cantik cetha soko sing dhasar bejat karo idea dhasar saka apa kang padha sade.

Ngetokaké tembelan, bab tetep sing padha bisa nemokake ing saperangan sabanjure minggu wis bisa maneh. Nanging karusakan iki wis rampung.

Prodhuk rampung munggah ora bisa digunakake ing kabeh ing AS, amarga lunak sing mlayu ing program chatting iki didol menyang pesaing, lan beda tombol ing salinan sing padha didol kanggo ebay beda saka piranti lunak rampung munggah menehi salinan polisi beda saka piranti lunak kanggo kokain, kang rampung munggah menehi salinan polisi beda saka program chatting, kang rampung munggah menehi salinan beda saka informasi pedofilia bab sing tenan ing kontrol program chatting, kang rampung munggah menehi salinan beda saka situs beda opsi kanggo macem-macem browser sing wong kang padha didol.

Supaya kita ketemu sing malah karo patch, kang rampung munggah ngewangi dicokot sethitik, amarga pungkasanipun sawetara saka tombol wong tanggung jawab kanggo situs bakal mungkasi munggah njupuk dipenjara lan dipencet ngakeni kanggo Kadurjanan, nanging nganti dina sing teka, kita ketemu sing prodhuk iki kaco nyata.

Kita wis ngginakaken suwene 20 taun saka pengalaman manungsa nyoba mbangun pertahanan èfèktif marang wong sing bisa uga nyoba kanggo cilaka kita digital. Lan kita wis teka munggah karo seri hukum, aturan saka engagement, protokol carane kita kudu ubungan siji karo liyane ing proyek. Nanging kita wis ora tak aturan cetha kanggo ubungan karo produk sing bangunan kuwi. Lan supaya kita teka munggah karo idea saka Newbery Fellow Program Research Cyber, takon dhéwé telung pitakonan tenan penting. First, apa pirsawan dimaksudaké riset iki? Kapindho, apa pirsawan paling ngrugekke kanggo riset iki? Lan, katelu, apa hak dhasar kita ngirim lan ora kudu menehi kanggo komputer? Punika apa kita ketemu. pirsawan dimaksudaké kanggo riset media anyar sekolah dhuwur lan College. Lan sekolah dhuwur lan College, tegese apa-apa antarane sekolah dhuwur lan College lan ngluwihi. Dadi kita ngumpul negara, takon murid sekolah apa situs padha kasengsem ing nggoleki nalika padha lulus iki panas. Katelu, kita ngumpul negara, takon junior college junior apa situs padha kasengsem ing nggoleki nalika padha

AppStore GooglePlay