Menu
Kang paling kamera kanggo livestreaming?

Kang paling kamera kanggo livestreaming?

Aku kaya kabeh kamera metu ana, nanging pilihan pribadi siji kamera utawa liyane. Aku dadi bisa kanggo ngontrol iku mbatalake liwat app remot kontrol. Nanging apa penting iku stream punika konsisten, ora kang "kakehan" kanggo nonton utawa ora kang "banget sethitik" kanggo nonton. Sampeyan arep bisa kanggo nonton kabeh iku tanpa interruptions. Makane aku kaya Logitech, minangka ora kekacoan munggah image, kang menehi kesan sing ora nonton feed padha sing ana karo kamera external. Yen iku ora konsisten, pengalaman panganggo bakal ala. Aku nyaranake looking ing kabeh kamera beda kanggo ndeleng apa penting you.If kamera pointing ing sampeyan, Aku nyaranake ngoper menyang kamera Logitech. Iku mung luwih akeh. Yen sampeyan nggunakake webcam beda, nggunakake perlu camera.You external duwe akun "streamer kang" lan kabutuhan kamera diset kanggo nggunakake piranti lunak Logitech, utawa sampeyan kudu bisa kanggo mlebu liwat website. Logitech banget mbiyantu bab njupuk sampeyan nyiyapake, nanging ana kurva learning. Yen sampeyan lagi anyar kanggo industri video internet, iku bakal nggawa sampeyan nalika kanggo njaluk nyiyapake lan kanggo njaluk kamera kualitas apik. Kajaba iku, iku uga worth mbuwang dhuwit ekstra kanggo kamera Logitech yen sampeyan duwe iPhone, kanggo nggawe manawa sampeyan duwe paling dipercaya

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo webcam anyar, mriksa metu tips iki kanggo paling webcam mirah lan apa dipikir kanggo ing webcam. Yen sampeyan wis tau Nggawe webcam sadurunge, iku apike tuku kualitas. Aja mung Pick webcam mirah bakal nuduhake munggah ing gambar, utawa sing ora duwe fitur sampeyan kudu.

Mugi sampeyan sante tutorial iki carane nyiyapake webcam Panjenengan. Priksa metu tutorial liyane webcam kene.

Artikel iki ngandhut daftar kabeh komik klebu ing Kapten Amerika Vol 2: (2011-2012) (diterbitake dening Marvel Comics).

Yen sampeyan nemu soko sing wis ora katon ing kaca iki, mangga nambah menyang dhaptar iki.

Cithakan iki bakal nggolongake artikel sing kalebu menyang Kategori: Comic Dhaptar.

A akèh wong sing mamang nggunakake cara sing padha ing kang John Oliver digunakake kanggo asor ing "Darth Vader" meme. Nanging, minangka dadi ngandika, "nalika padha kurang, kita dhuwur". Masalah karo nggunakake cara sing padha iku sing tansah bakal diwatesi dening apa medium punika saged. Ing donya digital, sampeyan ora bisa tenan nggunakake cara sing padha ing saben platform. Malah yen sampeyan ora bisa nemu solusi ditrima, aku nyaranake nyoba kanggo nggunakake siji sing duwe lan ndeleng yen uga dianggo kanggo sampeyan. Punika conto saka cara sing makarya kanggo kula.

AppStore GooglePlay