Menu
airtime single veit chosen ola

Je: Piye carane aku njaluk liwat kecanduan Je?

Aku duwe kanca sing wis arep liwat tenan hard karo kecanduan kang. Aku dudu kanca. Kulo ora yakin carane kanggo wong. Aku aran kaya aku kudu bisa kanggo menehi wong saran. Aku wis weruh wong kanggo 3 taun lan isih mengkono iku. Kita wis ngomong bab iku sing akèh. Aku dudu wong agama, supaya Aku ora duwe idea apa ngomong. Aku malah ora ngerti carane wong mikiraken iki oke. Aku ngerti kang mengkono iku amarga kepengin nanging ora nggawe pangertèn kanggo kula. Aku ora manawa apa apa. Apa ngirim aku? bantuan Mangga! Matur nuwun. Aku tenan. Iki soko aku bisa pirembagan bab karo sampeyan. wong iki wis masturbasi akèh wiwit yuswanipun 15 taun. Dheweke wis mengkono iku lan mati kanggo 6 taun kepungkur. Panjenenganipun miwiti masturbasi kanggo porn 5 taun kepungkur lan aku tansah ana kanggo wong nalika kang perlu iku. We miwiti gendakan ing wektu sing padha. Aku gendakan ing wektu sing nyengkuyung sanget wong. Panjenenganipun miwiti dadi banget interested ing saru sawise sing. Dheweke wis ketagihan kanggo porn wiwit yuswanipun 15 taun. Dheweke wis akèh masalah karo. Panjenenganipun punika total whores. Panjenenganipun punika ing hubungan karo wong liya saiki, nanging wis pacar. Dheweke bakal palakrama ing sawetara

Nyuwun pangapunten yen pangguna liyane wis dealing karo bab sing padha .. aku pancene pengin mandeg. Aku ora yakin apa aku badhe saiki. Aku ora bisa manggon tanpa saru maneh. Aku pengin mungkasi. Aku sengit aku, urip, sandi poto-gambar, aku lan aku aran aku pengin mati sapunika. Aku ora arep manggon maneh. Aku ora badhe nyoba maneh. Aku ora ngerti carane nerangake iki ing cara sapa bisa ngerti. Aku mung tenan sengit aku kanggo kang dadi selfish.I aran kaya ana ora akeh aku bisa apa, aku ora bisa njaluk bantuan sembarang maneh. Aku ora ngerti carane aku arep liwat iki.

ing ngisor iki iki dhaftar panjarwa pedoman stream Vaughn Live kang Kudu paling sethithik 18 taun kanggo duwe akun lan / utawa stream Aliran (conto: foto, film, video, acara, siaran live) ora bisa ngemot isi wong ing yuswa 18, kajaba isi ahli wis diprodhuksi. Ora mudho / ora materi nggawe coro sexsual ukara ora konsumsi lan / utawa penggambaran obatan ilegal lan / utawa bahan kimia (adhedhasar Amerika Serikat Federal hukum) ing stream ora sengit wicara / ora kegiatan ilegal ora mooning. Amarga kepungkur "apes" mooning acara, mooning wis ora ana maneh diijini. ora bisa fokus stream ing dodo, korban utawa kelamin.