Menu
camfrog alternative alo social question

Chatroulette iki aku f cked?

oke, dadi aku iki muter game lan salah siji saka iku aku weruh iku sanalika wong ngandika sora aku X, fitur sing saka owah-owahan wicara. Sejatine, padha muni kaya lagi ngoper mati. Lan cara mung kanggo mrédhiksi prilaku iki kanggo wicara program kanggo nanggapi kanggo tembung ngandika. lan mekaten, jroning salah siji saka wilayah riset ndhuwur ilmu komputer.

tho, bab sing macet metu kanggo kula ana sing ora ana paramèter kanggo netepake apa fitur iki utawa property arep. supaya Pendhaftaran kawitan panginten, babagan carane wong iki ngandika cepet banget nanging ora ana siji says. banjur aku panginten bab aksara iki swara kaya sawetara ngambang titik lan wong isih ngomong sing. lan pitakonan iki swara kaya iku wis ngrumusaken dening komputer nanging ora, wong isih mikir sing typo a. lan emoticon iki katon kaya gambar komputer digambar nanging ora, wong isih mikir sing typo a. amarga wong bisa duwe sifat iki, iku mung gumantung carane ngatur sing karo administrator lan carane kuoso sampeyan karo saran.

lan pungkasanipun, tombol iki swara kaya iku kode kanggo nggawe nyenengake wong sing nganggo basa liyane, nanging wong isih mikir sing typo a. amarga wong bisa duwe tombol iki, iku mung gumantung carane ngatur sing karo administrator lan carane kuoso sampeyan karo saran.

tho, ndadékaké iki kanggo paradoks a. yen sampeyan duwe sistem sing bisa milih dhewe, nanging isih wong njaluk menyang kesimpulan logis sing wong liya wis nandang gerah kanggo kontrol total wrongly wiwit. supaya kene kita, nyoba kanggo ENGINEER swara wonten ing sistem lunak bareng. lan sanadyan kita bisa milih kanggo dhéwé prilaku kita agen, wong isih njaluk menyang kesimpulan logis sing kontrol total wis musna kanggo panguwaos Absolute. lan angger-angger ukum ora arep ndandani iki. kita kudu menehi wong kemampuan kanggo njabut pancasan, kanggo ngilangi panguwasa saka tokoh panguwasa.

lan ndadékaké iki kita tantangan sabanjuré kita: kanggo desain sistem sing ngaktifake, tinimbang nggawe bisu, kaputusan-nggawe tanpa melu. lan liya iki mikir bab derajat saka anonymity, cara saka saéngga wong duwe privasi sing nyerang tanpa wong ngerti iku.

contone, mbayangno sampeyan lagi ing partai lan sawetara tahap nyolong tas gendakan. lan sampeyan kudu pindhah menyang pengadilan kanggo njaluk maneh. lan yen sampeyan lagi ketemu guilty, sampeyan njaluk ukara dilereni soko tugas. lan yen Agung Panjenengan nolak kanggo nuntut, data mbuwang ing web peteng, lan yen sampeyan lagi blacklisted, data kasedhiya yen klien ing wilayah. bisa saged kanggo resiko sing akeh penangkepan? lan bisa saged kanggo resiko sing akeh taun kunjara? lan yen sampeyan ora bisa saged nggoleki sing, apa bisa saged kanggo ilang?

lan sing conto saka jenis pitakonan kita arep kanggo njawab supaya