Menu
gandi tinder saks ola top

Carane wong Chatroulette dadi kuwi kedadean global supaya cepet?

donya iku panggonan ageng, lan ana ora mung inovasi ing cara kita nggunakake produk, nanging uga cara kita digunakake. We pengin luwih lan luwih iku. Iku ora bab "pasar bareng" nanging "sukses pasar" kanggo kita, lan kita arep kanggo bantuan mbangun perusahaan sing bisa njupuk kita kanggo tingkat sabanjuré ing teknologi (IE ngluwihi apa bisa dina iki, lan mbok menawa ngluwihi apa bisa malah ing limang sabanjuré taun). Our company, tim inti kita, lan produk kita bisa ing apa sing paling perlu kanggo iki kelakon. Iku ora bab 'nuduhake pasar', nanging "sukses pasar" kanggo kita, lan kita arep kanggo bantuan mbangun perusahaan sing bisa njupuk kita kanggo tingkat sabanjuré ing teknologi (IE ngluwihi apa bisa dina iki, lan mbok menawa ngluwihi apa bisa malah ing sabanjure limang taun). Our company, tim inti kita, lan produk kita bisa ing apa sing paling perlu kanggo iki kelakon. Kita arep kanggo bantuan mbangun perusahaan sing bisa njupuk kita kanggo tingkat sabanjuré ing teknologi (i.e. ngluwihi apa bisa dina iki, lan mbok menawa ngluwihi apa bisa malah ing limang taun sabanjuré). We kudu ngerti apa sing tak bangunan lan carane pasar iku. We kudu ngerti apa sing tak bangunan lan carane pasar iku. Our company bakal gawe produk paling sing apa soko tenan apik - ora mung kanggo "make dhuwit".

We saya kaget. Iku kaya paribasan lawas: "Ana tansah luwih kanggo sinau." Iku uga kaya guyon bab wong sing dadi sekolah lan sinau kabeh ing wektu sing padha: "Aku iki master jagad Kabeh aku kudu ngerti iki!" Nalika iku sing gampang, sampeyan master jagad. We ngerti sing. Dadi yen sampeyan njupuk langsung skills, lan kerumitan, saka ana, kasus kasil sing ngerti wong sing wis nggunakake, sampeyan bakal ing panggonan kang beda - lan 'dumbed mudhun' produk bakal nindakake uga. Wong ora kaya kang marang apa apa - padha kaya bakal kaparingan kasektèn. Pramila kita tresna internet. Ing idea kita kabeh bakal luwih mati dening 'simplifying' urip, mung supaya 'dumbed mudhun' internet bakal 'luwih murah lan luwih gampang kanggo nggunakake, mung ora karya kanggo kita.

Iki ora ngomong sing kita bakal mungkasi nyoba kanggo menakake donya. Iku goal kita. Kita mung perlu kanggo nggawe pilihanipun kita kudu nggawe saiki.