Menu
Carane kamera matèni dipun ginakaken ing video game?

Carane kamera matèni dipun ginakaken ing video game?

Cara iki uga ora dipercaya minangka cara liyane, minangka ing game siji pamuter yen sampeyan kathah nyedhaki pamuter liyane sing bisa cepet gain kauntungan. Ing bebarengan Nanging, yen sampeyan lagi mung lungguh ing posisi sing padha kurang kamungkinan kanggo njaluk kauntungan. Cara mung dadi manawa sampeyan lagi ora rusak iku kanggo nggawe manawa sampeyan lagi lungguh ing posisi ngendi mungsuh ora bakal bisa kanggo njaluk sing dijupuk mati. Yen sampeyan lagi ing ngarep mungsuh, sampeyan meh tartamtu kanggo njaluk advantage.If sampeyan duwe pitakonan liyane utawa gagasan, please aran gratis kanggo ninggalake komentar lan aku bakal nyoba kanggo cara answer.The ngisor ora nyampurnakaké nanging luwih efektif saka metode apa wae sing liyane aku wis katon. Cara iki mung kanggo siji game pamuter, nanging ora mbutuhake akeh daya Processing server wiwit 300 pigura pungkasan iku kabeh sing need.If pengin nyoba metu saka cara utawa ndeleng prabédan, aku bakal seneng show sampeyan ing forum supaya sampeyan bisa mbandhingaké lan ndeleng apa paling apik yen dianggo kanggo you.You'll uga mbutuhake Jupuk video kertu sing bisa ngrekam ing tingkat prayoga. Sampeyan bisa njaluk siji saka Amazon utawa Newegg kanggo ing $ 30. Sampeyan uga bisa njaluk kertu Jupuk video saka Ebay kanggo ing $ 20.For asil paling apik, sampeyan kudu ngeset kertu Jupuk video kanggo nangkep 30 detik saka

Solusi kanggo masalah iki kanggo nggunakake server pihak katelu sing ora iki. Ing pengalaman pilihan iki banget populer ing antarane gawe game sing kudu dadi manawa game bakal mbukak lancar ing beda systems.Here punika conto kuwi server pihak katelu. Pisanan gambar nuduhake game mlaku ing komputer karo loro i7 pemroses Intel Core ™, 8GB saka RAM lan kertu video NVIDIA® GeForce® Sumampow 770. Gambar nuduhake kaloro game padha mlaku ing laptop karo AMD® Radeon ™ R9 270 video card.In game server bakal njupuk pisanan lan pungkasan 30 pigura saka stream video, ngrekam video ing 1080p lan banjur miwiti ngrekam maneh ing 720p. Sawise saben nyekel server bakal ngirim maneh video lan nyimpen 30 pigura pungkasan. Kanthi cara iki server wis saya teliti, yen siji pemain irungnya metu utawa ora bab ingkang mboten umum iku bakal gampang banget kanggo njaluk rusak video.The apik bab punika Jupuk video ora mengaruhi kinerja. server mung bakal ngrekam 10-15 pigura pungkasan lan liyane saka video sing wis katahan ing memori supaya ora ngelingke-game.Another iku jasamu cara iki bisa digunakake ing kathah sistem tanpa nggowo pengaruh kinerja. Mung impact kinerja iku video bakal njupuk maneh saka sawetara detik kanggo direkam.