Menu
Apa wis nemokke Panjenengan creepiest ing situs kaya chatroulette Je?

Apa wis nemokke Panjenengan creepiest ing situs kaya chatroulette Je?

Let mung ngomong pengalaman creepiest aku wis padha ing Skype nalika individu wiwit nuduhake kula sing dodo. Aku iki rampung dijupuk aback lan mung Urut saka froze. Aku panginten, Whoa, apa sing dilakoni kene? Nanging banjur padha matur marang ingsun mengko ing wong, banjur padha takon kula kanggo mung ngiringake sirah menyang sisih tengen utawa kiwa dicokot sethitik supaya sandi sikut bisa ngaso ing susu kiwa. Aku sing, lan banjur padha bali menyang mung sing asli chatting jendhela, lan banjur padha miwiti ngguyu. Iku cukup ngguyu ing. Aku sajujure pracaya iki sing paling ngedika bab bagean chatting, lan Aku manawa wong liya duwe crita penjilat unik dhewe. Aku ora ngelingi nomer pas, nanging aku cantik manawa ana sawetara ewu. Aku ora mikir kena pengaruh kaputusan kanggo tetep ing Skype sing akeh, amarga tengen adoh aku sumurup iki ora ana sing jenis chatting aku wanted kanggo dadi bagean saka.

Bisa aku rampung dening matur carane luar biasa kang ndarbeni hak istimewa Aku am dadi bisa kanggo ngomong karo sampeyan dina? Aku ora duwe teknologi, Aku ora duwe sambungan sembarang, lan aku ora duwe akses khusus kanggo sopo wae. Kabeh aku bisa ngomong: yen sampeyan lagi looking kanggo tuwuh pirsawan chatroulette, utawa sampeyan mung curious minangka cara kerjane, utawa sampeyan mung pengin ketemu piyantun anyar lan sampeyan ora yakin carane miwiti, sampeyan kudu temtunipun mriksa metu.

Aku arep kanggo njupuk wayahe sapunika introduce sampeyan kanggo tamu kita, lan sing Ryan Sutton. Sampeyan bisa ngerti wong saka saluran YouTube, utawa sampeyan bisa ora, nanging yen sampeyan ora nindakake, kang mesthi ora, kang lintang YouTube.

Dadi ing wayahe, aku kesempatan kanggo nindakake loro iku kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti wong luwih. Nomer siji, aku tak nglampahi afternoon karo Ryan ing omahku, ing Amerika Serikat. Lan Dua, nalika kita ketemu, iku salah siji saka pengalaman paling luar biasa gesang kawula. Aku felt kaya aku jumangkah metu saka crita Stephen King, menyang chatting sing.

Dadi nalika teka wektu kanggo takon, Ryan wis yuta wong wis disiapake kanggo wong.

Dadi Ryan, aku pitakonan kanggo sampeyan. Kowé tau aran kaya game show video utawa perusahaan pembangunan game? Apa sampeyan mikir dina khas kaya sing ing Skype?

Ryan: Aku ora mikir kita lagi perusahaan game.

Dadi ayo kang ngomong kita perusahaan game.

Dadi ayo kang ngomong kita perusahaan.

Dadi apa sing kudu kurban liyane saka apa wis duwe?

Dadi ayo kang njupuk Skype Video, prodhuk video panggilan. Aku investor, supaya yen app pratondo, fokus bakal persis ing nyopir Monet ing