Menu
new stream reformation sarahah kinky

Apa sing sampeyan moments paling lucu weirdest ing chatroulette saka Je?

Mangga aja wong sing.

Ing bab punika, paling wektu wong ing Je tenan lucu. Nanging sawetara wong sing tenan aneh. Sing ngendi Piandel mengkono. Aku arep kanggo nuduhake telung kasus: wong Ex-gay, wong wadon-24-taun lan aku.

Yen mengkono, poster ana wong Ex-gay. poster diterangake marang dheweke utawa pengalaman ngewangi wong njaluk mati Je. Lan ing video ngisor iki, sampeyan bakal weruh wong sing digawe chatroom video anonim iki nggambaraké wong tengah-umur sing banget unresponsive. Ing kasunyatan, piyambakipun nyawang banget gerah. Lan chatroom video wis dadi Surgo kanggo wong iki curhat utama setan kang. Dadi operator mutusaké kanggo mbukak chatroom lan menehi sisih wong kang crita. Lan sampeyan bisa mbayangno surprise nalika miwiti ngrungokake. operator wiwit marang crita iki. operator: Lan banjur dumadakan, kabeh kang dadakan, dedeg piadeg wong iki mulai shift. pundak banjur munggah lan mudhun, banjur wiwit intone basa aneh. Lan iki mung pisanan akeh conto sing kita bakal weruh sing iki ora chatroom video digawe namung kanggo chatting. Iki ana panggonan ngendi wong padha aktif ngrantam carane mateni wong. Lan iki kedados kabeh sak meja. Lan operator terus: operator: banjur wadon ing jejere kula ngandika, Sing cantik serem. Kasunyatan dheweke wis mung mirengke obrolan kita digawe kabeh prabédan sing kita needed. Iki ora chatroom digawe namung kanggo chatting. Iki ana panggonan ngendi wong aktif ngrantam carane mateni wong. Lan sing sisih serem. Masalah karo nyababaken piyantun ing chatroom a iku dudu cemeterial. Iku dudu kuburan wong kang. Iku dudu kang grave. Dadi, sayangé, media kerep ora nutupi iki, lan sayangé, sayangé akèh populasi ora ngerti sing iki kabèh, watara sampeyan. Iki kabèh watara sampeyan ing wektu nyata. Lan nalika sampeyan ora nindakake soko dina iki, iku ora kudu kudu kudu kudu sing mengko sampeyan getun iku. Dadi sayangé, ing internet dina Yen wong wis matèni mung dheweke, lan sing mesthi wis iku. Panjenenganipun badhe kudu lunga menyang ing Sunset.

Ing bab sing Aku pengin wong mangertos iku kita bisa nyegah jinis iki iku saka kedados yen kita kabeh wiwit mikir holistically babagan maya. Yen kita kabeh miwiti valuing wilayah iki urip, wong urip, kaya kita Value kita pangan utawa sandhangan kita, banjur kita bisa nyegah iku iki saka kedados kanggo kita. Amarga ing mburi dina, maya iku kabeh babagan kontrol. Ing inti saka iku kabeh iku internet perusahaan multinasional global kita kabeh gumantung ing kanggo mbukak gesang kita. Lan kita kabeh pengin sing kontrol maneh.