Menu
Apa sing paling crita chatroulette Je Panjenengan?

Apa sing paling crita chatroulette Je Panjenengan?

[Editor Wigati: Kita wis digawe owah-owahan kanggo cara kita milih kita tamu.]

HM: Iku menarik. Kula tuwane padha nyedhak siap Kepala metu kanggo minggu alam, lan supaya nalika aku meh metu karo wong-wong mau kanggo mbukak goleki karo mbakyuku, sandi langkah-rama teka nganti aku lan ngandika, Brandon, kok ora sampeyan metu lan sawetara sungu menjangan lan ngedol mau kanggo dhuwit sithik? Lan Aku ngandika, Ora, Dad, aku arep lunga ing Je. Lan ngandika, Inggih, apa yen wis sawetara omah kosong lan sampeyan tindak ing lan didol wong kanggo MediaWiki? Lan aku eling sing aku wis krungu sing sawetara Je ana cara nyata apik kanggo nggawe dhuwit. Aku tak minangka adoh minangka ngomong, Dad, minangka pangapuraning ing expression, Omegle! lan ngandika, Oh, ora dadi boten sae, Elk! Panjenengan ora duwé apa sing. Lan aku banjur ing, lan ing, lan ing, lan ing. Lan ing, lan ing. Lan banjur ngandika, Inggih, ngandika, sampeyan ngerti, sampeyan ngerti, sing wis tak mandeg nang endi wae. Lan Aku ngandika, ora, Nelly. Ngandika, Oh, sampeyan ora pengin pindhah ing Je, Nelly. Ngandika, Ora, ora, ora, aku ora pengin pindhah ing Je. Ngandika, Inggih, apa yen wis sawetara omah nilar lan sampeyan tindak ing lan didol wong kanggo MediaWiki? Lan Aku ngandika, ora, Bapak, aku ora pengin pindhah ing Je, salah siji. Ngandika, Inggih, apa yen ... lan banjur iya aku 'd wanted kanggo nindakake: ngandika, Oh, aku pengin ... Panjenenganipun ngandika, Oh, aku pengin ... Dheweke lungguh ana kanggo menit, panginten kang liwat, lan banjur ngandika, Nanging aku ora pengin ... lan Hung munggah. Lan sing iku. Dheweke wis ngandika persis aku wanted kanggo pitutur, lan aku panginten, wong iki mangerténi pancen apa-apa bab real estate. Dheweke uga ngerti apa-apa bab commerce Internet. Panjenenganipun namung sumurup carane njaluk reaksi.

HM: Saiki, sing pisanan aku krungu saka Je.

Carane wong ngerti bab iku?

HM: Carane wong ngerti bab iku?

DP: Aku krungu bab iku saka piyantun liya, lan banjur aku lunga ing Internet lan aku tuku 173 omegles kanggo sandi seduluré.

DP: Apa sampeyan tuku kabeh?

HM: Ora, aku ora, nanging aku sawetara blanja. Lan aku temen maujud sing iki pisanan wong wis bener nyoba kanggo ngedol omegles sah ing Internet.

AppStore GooglePlay