Menu
Apa padha karo wadon saka chatroulette?

Apa padha karo wadon saka chatroulette?

A game chatroulette jinis game ngendi ana ora aturan, lan boten wonten watesan adil utawa wektu. Iku mung jenis mengkono. Lan mengkono supaya cepet, ing kasunyatan, sing sawetara game sing ngandika kanggo mbukak ing salawas-lawase. Lan akèh wektu, wong-wong sing nggawe game iki pindhah edan nalika padha golek bocah-bocah wadon sing online, lan padha ora bisa pracaya carane akeh ana. Lan padha ngirim atusan ewu Paket informasi ing wektu. Lan apa mengkono iku minangka akeh wong arep weruh Gambar padha, padha kabeh njaluk bebarengan ing wilayah padha, padha kabeh nuduhake sambungan internet padha. Lan padha mbentuk gedhe, jaringan kandhel, lan kemungkinan wong kabeh patemon ing urip nyata - uga, malah ora bisa ndeleng. Iku wis kedaden. Sing luwih gedhe jaringan, sing luwih apik. Lan apa liyane, amarga jaringan iki mbentuk supaya cepet, wong kathah mbusak alangan kanggo komunikasi. Kita ora duwe idea sing dikirim gambar; wis bisa wong liya. Wis bisa Gambar wong liya. Wis bisa jaringan liya wong kang. Wis bisa internet. Sampeyan bisa duwe wis kabeh. Wis bisa gambar wong sing kita kabeh saw bebarengan, lan kita kabeh aran gratis kanggo nyebut dhéwé. Nanging mung yen wong liya ora kaya kita ngomong. Lan iki apa kita nedya nalika kita pirembagan babagan game nggawe piyambak menyang Urut saka wangun seni semi-tata krama.

Minangka jeneng tabet, chatroulette punika Urut saka game simulasi limo, karo goal saka bab skor dhuwur minangka bisa. Lan game istilah gawe katut jurusan tartamtu saka strategi. Iku nggadahi sing ana regane adil tetep ditempelake ing bagéyan sing njaluk, bêsik njaluk saka kompetisi. Nanging goal saka chatroulette ora menang utawa ilang, ing goal saka chatroulette iku kanggo ngobrol karo peserta lan kanggo nggawe wong pengin tetep ing chattering. Lan apa liyane, amarga iku jaringan, chatroulette-kaya, jenis pengalaman anyar, nggawe jinis puteran saran, ganjaran alam lan ganjaran unintended. Yen sampeyan lagi mansyur lan sampeyan Chase song, sampeyan bisa narik kawigaten luwih video chatting partners, kang siji nengsemake luwih kanggo njaga ing chattering, lan ing. Iku mau kabèh ketemu, ing donya nyata, kanggo kuwi ombone sing ing-Lawakan lan allusions menyang game-kaya alam iki obrolan wis dadi bagéyan saka kain saka masyarakat modern.

Dadi tinimbang nyoba kanggo nyampurnakaké game, babagan carane kita nyoba kanggo mangerteni apa jenis obrolan kita bangunan kuwi? Lan apa kang bakal sing marang kita bab dhéwé? Inggih, yen kita wanted kanggo, kita bisa takon peserta iki pitakonan nyata kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti wong luwih, kaya, apa jeneng? Apa email? Apa Twitter nangani?