Menu
Apa kowe tau kagandheng karo wong sing ngerti ing chatroulette utawa Je?

Apa kowe tau kagandheng karo wong sing ngerti ing chatroulette utawa Je?

Aku wis kagandheng karo wong loro ing kene. Jeneng kang Jimmy Wales lan Nick Burkett. Lan padha takon kula kanggo kulo. Aku kapekso, lan padha tak ing mobil lan ndamel watara kutha kanggo 20 menit. Lan banjur takon kula kanggo kulo bali menyang hotel. Aku kapekso maneh. Lan padha tak ing mobil lan ndamel watara kutha kanggo liyane menit 20. Lan banjur takon kula kanggo kulo ngarep. Lan aku netepi, lan padha tak ing mobil lan ndamel watara kutha kanggo liyane setengah jam. Lan banjur takon kanggo ponsel saya. Lan aku manut, lan padha tak ing mobil lan ndamel watara kutha kanggo liyane jam. Lan banjur sijine mobil ing pindah lan ndamel menyang omah. Aku tak ing mobil lan ndamel kanggo mburi pemblokiran, menyang tengah. Aku rang doorbell. Lan Aku ngandika, Hello? Lan aku krungu, Hi, carane sing dilakoni, piye kabarmu? Lan Aku ngandika, Hi, piye kabare? Lan aku krungu, Oh, apik, kene rawuh siji liyane. Lan Aku ngandika, Ora, nuwun, Aku ora arep ngendi wae. Aku Hung munggah. Lan aku ditarik nganti omahku. Aku tak metu lan aku kapandeng ing kothak layang, lan aku weruh pos saka College. Aku dibukak, lan ing ngarep iki, Hi, piye kabare? Aku kabuka huruf, lan ing mburi iki, Hi, piye kabare?

Aku maca, aku ora ngerti.

Lan aku katahan rereading huruf, aku katahan rereading line, aku katahan rereading line, aku katahan rereading line, aku katahan rereading line, aku katahan rereading line, aku ora bisa koyone sijine iku mudhun.

Aku elinga looking ing Jimmy lan Nick lan mikir, iki wong lanang. Lagi pinter, wong prayoga. Nanging lagi tenan natoni. Lagi natoni dadi luwih. Padha kudu mungkasi. Iki ora aneh. Iki ora Omegle.

Lan aku mulih lan aku miwiti nggoleki game sosial, lan ing lan ing Aku lunga, Oh, Allah kawula.

Aku lungguh ana lan aku riset, lan ing lan ing Aku lunga, Oh, Allah kawula.

Lan aku iki mung disabetake dening kasunyatan sing iki jenis kuwi sing remaja diputer. Sampeyan ngerti, supaya metu, njupuk obatan, matèni saben liyane.

Lan wonten kanggo kula sing Mungkin iki ana jenis barang sing dicekel bocah perlu ing donya nyata.

Dadi liwat sabanjuré sawetara taun, aku lunga saka nul kanggo pahlawan - saka nul kanggo toleransi nul ing patang sasi.

Lan punapa liwat periode sing, Aku ngginakaken kathah wektu karo dicekel bocah. Aku ngginakaken kathah wektu karo

AppStore GooglePlay