Menu
intercourse line okc groupme decoration

Apa kedaden kanggo Chatroulette?

A jenis anyar RPG - A modern crawler dina guo.

Sasaran saka ing Black Tower kanggo nggawe RPG dina modern karo donya nyenengake lan crita, ngendi sampeyan bakal dadi pahlawan legendaris!

The Black Tower iku, abad tengah-an, setelan Fantasi abad tengah kanggo sampeyan kanggo njelajah lan pengalaman, ngendi sampeyan bakal numpak kapal ing lelampahan dadi prabu ing tanah, lan kanggo nyimpen dunyo saka pepeteng sing wis dicekel iku.

Sampeyan bakal entuk kasempatan kanggo njelajah donya sange kebak Rahasia, monsters, karakter, ngurmati, lan mesthi, kathah fun lan tantangan. Nanging, donya iki wis kaancam bakal punah, dening peteng, pasukan ala, lan sampeyan kudu mutusaké apa dadi pahlawan, utawa dadi pawn resik saka iku.

Jelajahi Fantasi, abad tengah-kaya, kebak Rahasia, monsters, karakter, ngurmati, lan mesthi, donya kathah fun lan tantangan.

Miyak peteng lan ala pasukan sing ngancam tanah.

Dadi pahlawan legendaris - Raja tanah.

Milih dalan, sampeyan bisa dadi ratu, utawa sampeyan bisa dadi peladèné pepeteng.

Perang ing cara dhewe, minangka ksatria, fighter, tuntunan, imam, barbar a, utawa maling.

Dadi pahlawan kaadilan utawa pidana, lan nyoba kanggo supaya dadi monster!

A jajak pendapat anyar saka ABC News lan Washington Post sing ditampilake Demokrat sing dicokot liyane prewangan saka kawicaksanan ékonomi Bernie Sanders 'saka Republik, nanging luwih saka loro-thirds saka Demokrat sing durung yakin carane wong bakal milih ing 2016 utami.

Antarane Pamilih Demokratik kamungkinan, mung 36 persen ngandika padha "banget" utawa "Luwih" positif babagan kawicaksanan Vermont senator kang, dibandhingake 60 persen saka Republik sing ngandika padha. Kangge, mèh enem ing 10 independents ngandika padha tampilan sarujuk saka senator Vermont, nanging nomer isih luwih murah tinimbang ing 65 persen responden Republican sing wis tampilan sarujuk saka GOP unggulake presumptive.

Nanging ing lack saka semangat antarane Demokrat sing ndadekake temonan jajak pendapat kang kabeh liyane ngageti, ngelingi kahanan saiki partai.

Ing 2008, Obama, sing d mung dijupuk kantor, sante basa liyane antusias support ing lomba kanggo nominasi Demokratik saka calon pejabat Republican wis ing titik. Ing 2008, 63 persen saka Demokrat ngandika padha bungah bab pencalonané, dibandhingake 55 persen saka Republik sing felt cara sing padha. Ing 2012, 60 persen saka Demokrat felt cara sing padha, lan ing 2014 iku 66 persen.

Ing 2008, ana uga dibagi sizable ing carane Demokrat panginten bab ekonomi lan carane wong viewed kawicaksanan Bernie Sanders '.