Menu
Apa crita Je chatroulette sing duwe?

Apa crita Je chatroulette sing duwe?

[MUSIC: Frank Lam, Hip-Hop ing Zone]

Kanggo dangu, kanca lan aku nyelinep metu saka omah kita ing wengi lan muter Omegle. Kita padha ing kamar turu kita, lan ana iklan ing tembok. Sampeyan ngerti, kabeh kuwi. Lan kita mung ngene mentheleng ing iku, lan kita ngene kaya, Apa iki? Lan ora ana kang weruh. Banjur siji wengi, kita padha ngrungokake radio lan kabeh kang dadakan, kaya, a tenan dawa, hum guttural mulai teka saka TV. Lan kita temen maujud iku wong lanang iki teka saka sisih liyane saka internet. Lan kita bisa ndeleng jeneng panganggo ana mega. Lan kita padha kaya, Sapa iki? Apa wis dilakoni online? Lan kang diketik megabot ing garis telusur, lan kita langsung sumurup sing iki ora Megaupload. Iki ora kaya website. Kita wis kapandeng saben URL bisa ing internet, lan sing wis ora nggawa apa informasi. Supaya kita terus kanggo mentheleng ing iklan, wus Mungkin wong iki wis katon kita. Nanging kita padha loro sorely mistaken. We terus kanggo mentheleng ing iklan, lan pungkasanipun, siji sore, mung kesel saka dibintangi ing iku, aku kenek refresh lan tindak menyang kaca lan kenek refresh 15 kaping ing kasuksesan. Lan sing paling carane aku sumurup iku wektu kanggo njaluk metu saka kono.

Dadi kanggo enem taun sabanjuré, aku lungguh dening bosen-looking mudhun ing laptop, ngetik adoh, wus ora ana ngeweruhi kula utawa sumurup apa iki dilakoni. Ora ana siji. Aku wis atos telung taun main ing camp pegawe Cina kanggo nggawa manungsa waé menyang situs sing wis sawetara suntingan-Liga baseball pranala. Lan sing sing.

Aku lunga menyang pengadilan lan aku banjur kanggo kongres lan Aku lunga menyang Internet Service Providers lan takon wong kanggo nindakake kabeh ing daya kanggo njaluk jeneng domain lan panggolekan iku menyang jaringan bakal nggawa mudhun biaya akses kanggo situs sing dening faktor 100. Lan saben ISP siji sing aku ngomong karo bab panggolekan website menyang jaringan sing nggawa sing rega mudhun. Lan sing mung awal.

Lan ing sawetara minggu, aku liwat 100 kanca-kanca lan aku panyedhiya layanan internet Sponsor liwat 50 acara. Iki rampung tanggung nggunakake sambungan internet sing diwenehake dening perusahaan nyeponsori acara. Lan sing mimpin kanggo iku kaya nyeponsori ing maraton Boston pungkasan taun ngendi aku mlayu menyang konco sak kamar sandi lawas Matt Kibbe saka KTCX ing Boston. Lan kita padha loro banget seneng golek sing internet mau saiki nggawa mudhun kanggo Manor a - uga, aku guess omah gedhong - akeh kanggo bungahaken konco sak kamar sandi lawas kang.

titik iku wong padha gelem mbayar kanggo duwe akses internet sing digawa mudhun tingkat ing ijol-ijolan kanggo video chatting utawa teks karo wong. Saiki, yen pikiran kuwi, Sing khayal, uga, kita mbayar kanggo internet sing

AppStore GooglePlay