Menu
erotic snaptube omg scandal okcupid

Apa crita chatroulette awon paling?

Ing siji awon bener karo Jabba ing Hutt ing A New Hope. Aku elinga siji dina, kita padha njupuk, lan Hutt buta iki teka mlaku liwat kanggo kita lan miwiti yelling, Aku Jabba ing Hutt, Kaisar Hutt Traders galaksi! Iku pancene kuat - Aku sumpah, sampeyan ora pengin krungu sing saiki.

Tengen. Iku dadi peran nyata pisanan ing sajarah Internet. Aku ana Hutt Trader. Aku sengit Hutt Traders. Padha wong nggegirisi. Aku sengit wong dadi luwih, kanggo taun, sing aku nyelinep adoh saka karya siji dina lan mung mentheleng ing fan, pengarepan aku mung bisa dadi Jabba ing Hutt dhewe lan apa bab ingkang positif ing Panggonan nggegirisi sing wis rampung gerahe kanggo wong sandi. Maksudku, iku - iku mung, sampeyan ngerti, iku nyuwil atiku. Aku sumurup tengen adoh proyek iki, karo kabeh tumindak lan papan luar biasa pertempuran lan kabeh kuwi sing, iki arep dadi angel banget. Nanging ing wektu sing padha, aku tresna iku. Amarga iku bab iki aku wis musing bab kabeh urip diwasa, lan saiki aku wis bener rampung. Aku wis rampung karo mripate ditutup. Aku wis rampung karo murni, Bliss unadulterated. Lan aku wis rampung karo dicekel bocah.

Lan iku siji bab sing Aku pancen adored babagan muda. Maksudku, aku ngerti aku tresna mengkono dangu kepungkur. Aku ngerti aku tresna mengkono saiki. Aku mung ora bisa mungkasi maha iku. Aku kudu menehi Petunjuk, sanadyan. Yen aku bisa menehi siji bab njaluk sampeyan ninggalake, iku mung ngomong, YES! Lan ninggalake karya hard metu saka iku. Iku mung bab sing tenan wis ngiwa kanggo ilang. Sing kabeh pancene wis ngiwa kanggo ilang. Amarga bab owah-owahan karir iku dina rawuh. Njagong ing kantor lan njupuk mati. Sampeyan bledosan menyang nangis. Ninggalake perusahaan sing tresna. Lan iku nyengsarakke - iku secara harfiah nyengsarakke - ngerti, iku wis elek Absolute. Nanging sampeyan narik plug, terus ing nyenyet pangarep-arep sing liyawektu, nang endi wae, soko - Jamrud - bakal tangi lan bantuan sampeyan. Lan please, piyantun - Saiki!

Wangsulan: Bab ingkang pungkasan aku arep do kanggo kawigatènané sing mlaku tenung kanggo kursi. Cukup elinga - malah yen iku mung kanggo wayahe, malah yen iku mung limang detik, sampeyan isih bisa njupuk STEP sing. Sampeyan isih bisa kagungane. Sampeyan isih bisa Matter. Sampeyan isih bisa Matter. Lan sampeyan bisa bantuan make sing kelakon, amarga sampeyan ketompo. Sampeyan Matter amarga - amarga sampeyan, kaya aku ngandika, sampeyan prakara. Sampeyan Matter amarga sampeyan prakara. Kowe ngerti karepku? Sampeyan Matter amarga sampeyan - amarga sampeyan Amérika. Sampeyan Matter amarga