Menu
okcupid libido zoom vdo sexiness

Apa "CAM" tegese ing bal-balan?

, Gambar sing ora mine.I bakal kalebu pemain saka sawetara tatanan.

Conto paling apik CAM iku Xavi. Yen wis 90+ kawicaksanan iku kasunyatan. Iku sing paling apik ing film FIFA14 lan wis 90+ kawicaksanan ing saben posisi. Dadi, yen sampeyan mikir sing tim mbetahaken pemain sing wis 90+ kawicaksanan kanggo menang game banjur Xavi wong kanggo sampeyan. Aku kaya wong kathah!

Conto paling kapindho CAM iku Messi. Maneh, yen wis 90+ kawicaksanan iku kasunyatan. Iku sing paling apik ing film FIFA14 lan 90+ kawicaksanan ing saben posisi. Dadi, yen sampeyan mikir sing tim mbetahaken pemain sing wis 90+ kawicaksanan kanggo menang game banjur Messi wong kanggo sampeyan. Aku kaya wong kathah!

Ing tim sing wis akèh CAM kang, sampeyan kudu muter CDM lan / utawa CDM (arang) amarga sampeyan kudu ing posisi tengen supaya kontrol werni. Yen tim nyerang ing siji arah, banjur muter CDM a. Yen tim kang mbelo ing siji arah, banjur muter CDM a. Iki loro pemain sing tombol kanggo nggawe tim unit uga-imbang lan kompak.

Yen sampeyan lagi diputer karo tim forwards, aku biasane nggunakake CM, CB lan CDM minangka lini ing. Ing goal punika duwe unit padhet bisa ngontrol

diwenehi. Iki pemain kang ora pas karo peran FIFA biasanipun. Contone Messi in lini, Neymar ing maju, Messi lan Benzema ing lini tengah, etc. Kanggo weruh informasi sing luwih rinci: FIFA 15/16/17 Playstyle Guide by Zagreb, penulis artikel iki FIFA 15/16/17 pamuter.

Artikel iki bab karakter. Kanggo seri buku komik, ndeleng The Incredible Hulk (Series).

Dr. Bruce Banner punika, ilmuwan yen rada deranged kuat. Senajan Banner tau paling ilmuwan ing donya, kang dadi mungsuh wedi lan kuat saka Hulk nalika Hulk katutup identitas minangka Bruce Banner lan nguripake wong menyang gegaman kanggo Doom. Banner perang ing Hulk, ing Wasp, ing bab, lan saperangan anggota saka Fantastic Four, nanging wekasanipun tumpes nalika Hulk oncat saka laboratorium Doom kang.

Minangka bocah cilik, Bruce Banner tansaya munggah ing bagean atos saka Bronx.