Menu
talk kinky libido tumblr lipsi

Apa bab masturbasi ing chatroulette utawa Je sing ndudohke manungsa nanging ora wadon?

Jaringan dadi liyane lan liyane kaya game aneh saka roulette Rusian. Ing tangan siji, sampeyan kudu massively populer lan kondhang situs kaya .Com lan .azure, lan ing tangan liyane, sampeyan duwe unreported wiwitan-ups lan upstarts sing koyone apa ing tingkat saka idea utawa Jarak piyambak. Lan supaya adoh, kabeh kita koyone wis rampung iku takon pitakonan salah. We takon pitakonan hak bab clickbait. We takon wong salah. We takon pitakonan salah apa wong sing bener ngeklik lan ngundhuh. We takon wong tengen ing pitakonan tengen, lan ing minggu teka lan sasi, kita kudu wis takon luwih. We kudu wis takon liyane technical wong, perancang, sosiolog. Lan cara, kita kudu uga wis takon liyane wanita. Amarga iki aneh, donya aneh metu ana.

Aku ate takon sing beda jenis pitakonan. Pripun sampeyan nemokake mboten umum, aneh, kadang malah wanita medeni ing internet? Lan carane kowe nemokake wong ing chatrooms lan ing donya nyata? Kaya, carane kowe golek njaba wong saka app dating yen ora duwe DNA ing DNA Panjenengan? Lan apa tegese dening sing? Inggih, Sejatine, wong bisa Mariah dening, cah ayu wuda panas sing mung mlaku-mlaku mudhun werna, nanging kang ora arep apa-apa kanggo njaluk bantuan kanggo dheweke. Kabeh kang wis do mlaku dheweke kanggo becik a, titik secluded karo wit utawa Treehouse utawa Lake lan rampung karo. Lan sing kang apa sing kudu mental disiapake kanggo nalika arep pengin ketemu sing edan, weirdo sing wis maca bab ing internet. Amarga Sejatine apa sing lagi dilakoni wis panentu sing pengin nonton dheweke nindakake apa dheweke bab apa sing - njagong isih, lan sampeyan lagi arep miwiti njupuk cedhak. Nanging sampeyan lagi ora bener arep apa kanggo dheweke. Amarga wis mutusaké pisanan kabeh carane lagi arep nindakake karo dheweke nalika wonten; lan kapindho kabeh, sampeyan ora pengin njaluk diilhami dening pangroso serem-crawly. Dadi iki Sejatine iku. Sejatine iku minangka adoh minangka aku kuwatir. Sampeyan ora arep ketemu sing edan, weirdo sing maca babagan ing internet. Sampeyan arep ketemu dheweke. Lan sampeyan wis nggawe kaputusan sing arep pungkasan kanggo puluh. Lan ing bab punika penting sing nggawe kaputusan karo wong sing lagi ngomong nyaman kanggo. Amarga nggawe kaputusan karo wong sing lagi ora nyaman ngomong kanggo soko sing sayangé akèh wong lanang lan wong wadon aja kabeh wektu. Lan supaya padha angin munggah ing sawetara jenis dating app, utawa padha njaluk di sedot menyang sawetara jenis situs sing misale jek dirancang namung kanggo bocah-bocah wadon cilek.

Lan aku mung arep ngaso siji liyane - lan aku ora nggawe serep iki - lan aku bener