Menu
Apa ana pengalaman ing video chatting Situs kaya Je utawa chatroulette?

Apa ana pengalaman ing video chatting Situs kaya Je utawa chatroulette?

SK: aku tau digunakake. Aku iku paling sing idea elek kanggo nyoba lan meksa wong nggunakake antarmuka tartamtu. Aku mung mikir sing chatting lunak kuwi antarmuka penting, lan kita kudu nggunakake mlaku, lan menehi Makeover tepat, lan menehi iku jas seger saka Paint saben saiki banjur, kanggo nggawe manawa iku siap kanggo ono. Aku ora mikir sing kudu nggunakake webcam kanggo film piyantun lan meksa wong-wong mau kanggo apa sampeyan pengin wong apa. Sing mung tenan kejem, lan ora kudu bisa ngomong ora kanggo wong liyo, utamané ora tanpa ngorbanaké safety fisik.

RT: Dadi bakal ngomong sing pengirim asli saka artikel iki, sing lunga dening sing nangani saka Robin Williams, dilecehke kang posisi kanggo film lan disebaraké seksual penyalahgunaan anak?

SK: Oh yeah. Pancen. Sing interpretasi pas.

RT: Lan sing dina iki wis audacity ngomong sing ora ana siji maning ing internet wis tanggung jawab, punapa wae, punapa wae, sing dipilih sing chatting kamar?

SK: Inggih, aku bakal ngomong ana masalah, lan iku tak akèh wong melu, lan iku tak apa karo wong ora ngomong kanggo saben liyane, wong ora nuduhake apa sing arep ing komputer, apa lagi dilakoni karo sing komputer pribadi dhewe, apa padha nuduhake kuwi karo wong-wong padha mikir bisa uga mbebayani.

RT: Lan sing dina iki wis audacity ngomong sing internet wis ora, nyatane, digawe jinis liyane kasedhiya?

SK: tegese No. aku, dipikir, kita wis mesthi digawe iku luwih mbebayani. Sapunika, ing AS, sapunika, 18 persen saka kabeh rojo pati gun rampung karo komputer. Ing sawetara negara ing laporan iki, kaya Australia, iku nganti 59 persen. Panggonan sing paling mbebayani ing internet punika Swedia, ngendi 86 persen saka kabeh Kadurjanan-related jinis anak sing setya.

RT: Do sing pracaya wong sing bener luwih aman nggunakake jaringan pribadi virtual utawa peer-to-peer, utawa malah Webcams?

SK: aku ora ngerti yen kita wis bener katon owah-owahan ing prilaku wong sing laku Kadurjanan. Iku bisa sing chats video wis dadi luwih aman liwat wektu, gumantung sing syuting lan apa kadadosan ing layar. Nanging aku ora mikir sing dina iki, ing pengadilan hukum, kita bakal tau ndeleng owah-owahan sing, amarga prilaku wong bener pakaryan damel film angkara iku ora relevansi.

RT: Dadi ayo kang njupuk menungso. Mbalik ing 2009, apa kang kedaden ana sing video ora sah wis musna nampilaken piyantun virus sing muncul kanggo duwe mung ana jinis kanggo njaluk dhateng website.

video wis sambungan luwih saka 320.000 kaping, wis viewed luwih saka 3,5 yuta kaping, lan wis nggawe percoyo paling wong siji -