Menu
chosen fb spin blackplanet match

Apa ana pengalaman chatroulette paling?

[New User]: aku wis diputer karo sing loro, sing tenan kelangan! : Aku wis diputer karo sing loro, sing tenan kelangan!

Nalika aku ana bocah, salah siji saka iku pisanan aku nalika aku tak mati ing lantai saka bis sekolah ing esuk, lan aku weruh pungkasan kelas, aku mlayu nganti ngarep bis, lan aku nyekel sing cah wadon ing jejere kula dening pundak lan ditarik dheweke menyang kula, lan aku kebungkus tangan lan sikil watara dheweke, lan aku disarèkaké sandi pasuryan ing rambute, lan aku ngambong dheweke, lan aku panginten, dheweke iku mine saiki. Sing ana koyo aku. Nanging wong diwasa, kita wis diganti sing. We pengin kabèh bis kanggo ndeleng iku, wong nonton kita, wong bisa ndeleng kita gadhah wayahe iki apik, nanging kita lagi dipeksa supaya looking pamisah detik dening ndeleng sing watara kita. Lan kita lagi dipeksa supaya Ngapikake dijupuk, supaya nyoba iku anyar, supaya Ngapikake, amarga malah kita apa sing, kita tetep Mudhun bali kanggo sing siji wayahe, sing siji fleeting wayahe. Lan sing ora jenis hubungan kita mbangun.

Dadi kanggo kula, ing pawulangan iki. Dipercaya naluri Panjenengan. Aja wedi kanggo menehi munggah apa misale jek dadi terkenal, apa misale jek dadi terkenal, apa misale jek dadi terkenal supaya duwe sing siji fleeting, sesambetan kakira. Amarga sing liyane sing bisa adoh saka sing, sing liyane kamungkinan sampeyan bakal dadi gedhe minangka manungsa.

Saiki, pitakonan iku: sing nemokke pamisah?

Sparknotes: artikel ing io9 bab pamisah.

More khusus, iku bab iki wayahe nalika mata nyetel ndeleng saka siji bab sabanjure, lan Nggeser manungsa waé ing sabenere cepet sing.

Ida Sang Prabu Daud Henderson lan aku wis udur bab iki wayahe kanggo sawetara wektu, lan aku marang sing Dhiskusi ing Komputer Konferensi Keamanan British babagan.

Dawud lan aku setuju sing ngirim mbayar manungsa waé tartamtu kanggo carane wayahe lagi bakal dipigura, lan kita teka menyang kesimpulan tentative sing cara paling apik kanggo pigura wayahe iki minangka pitakonan saka tengen lan salah. Carane akeh emphasis kudu kita nyelehake ing apa tenan arep ing gesang panjenengan? Carane akeh emphasis kudu kita nyelehake ing apa sing lagi aktif ing wayahe? Supaya sampeyan bisa ngalih manungsa waé, lan nyetel fokus, kita wis teka menyang kesimpulan sing ana sing arep telu macem-macem jinis manungsa waé: konsep; RAL acu-; lan konsep fokus.

Saiki, aku David Henderson, lan aku arep ngomong karo sampeyan saiki apa, persis, sing liya.

David, bisa mung ngaso kene lan ngomong mergo?

Bisa aku ngaso kene lan ngomong mergo?

Bisa ngaso kene lan ngomong mergo?