Menu
fb miu libido monkey yubo

Apa ana free web kaya Omegle sing ngijini pilihan gender?

Sampeyan ngerti dheweke wis amba, eseman ayu - dipikir banget apik, kabeh iku dianggep. Aja tumindak kaya bocah cilik nalika sampeyan lagi nggandhol metu karo dheweke - sampeyan cukup lawas kuwi ngerti difference.And banjur ana siji bab sing kudu nemen nggawe wong-anak lan siji bab sampeyan banget wedi ngomong: "Aku nuwun sewu, aku arep metu karo Charlie." Apa bummer - lan apa kowe ora menehi sawetara pikiraken serius?

Apa ana inspirasi paling gedhe kanggo nulis?

Aku pancene apik ing ngelengke inspirasi paling gedhe, amarga aku bisa ndeleng wong tengen adoh, lan nalika aku pisanan wiwit nulis, aku sumurup aku nulis bab Holocaust, amarga aku wis tansah panginten babagan. Nanging mung Urut saka medal organically, lan aku wrote bab padha kabeh wektu.

Apa Panjenengan Piece paling gampil musik?

Apa kang aran babagan music modern?

Aku aran akèh nostalgia babagan, amarga ana dadi luwih saka iku metu ana lan aku duwe akèh saka kuwi lawas-gaya kanggo mbandhingaké. Ing pungkasan wektu aku mirengke music sembarang nalika aku ana bocah lan sing nalika aku ana kaya 10, lan ana apa-apa kanggo mbandhingaké, lan aku iki rampung kepengin banget karo bab iki disebut

Aja mikir iku cute kanggo nyumerepi metu karo Adhiné - lan iku ora kaya sampeyan ora duwe kanca sing bisa nyumerepi metu karo. Sampeyan ngerti pengeboran. Ora njaluk apa nyedhaki saka 10 kaki!

dikirim 09/21/2008 03:35 PM PDT

Kula ibu iku kanca apik saka mine. We pirembagan bab dheweke kadang ing telpon. Aku ora mikir dheweke iku sing ala saka wong. Dheweke tansah wong banget. Aku duwe putri dhewe. Aku rayi dheweke. Aku lan pengin dheweke paling. Ing pungkasan aku weruh dheweke ana ing papan kang ala. Aku tau arep kanggo ndeleng dheweke ing panggonan ala maneh. Dheweke nangis ing kamar dhewe. Aku bakal dadi tiyang sepah nggegirisi kanggo dheweke lan putra. Aku ngerti aku. Aku pengin aku luwih saka sing. Aku tau babras bojoku.

dikirim 09/21/2008 04:02 PM PDT

ndhuwur ana respon kanggo kirim:

Inggih, sing kabeh nggoleki lan dandy, nanging ora nerangake apa Dana aran banget dheweke ngirim ora diijini kanggo nyumerepi metu karo Charlie.

dikirim 09/21/2008 05:25 PM PDT

Kula adhine-ing-hukum iku wong wadon apik. Dheweke dadi becik lan loman lan becik. Dheweke dadi jenis. Dheweke putri apik banget.