Menu
imo party chive signet date

Aku duwe masalah yen aku ketagihan kanggo chatroulette?

Apa kang ngerti yen lagi ketagihan kanggo chatroulette? Amarga sing pitakonan kita lagi arep takon dhéwé ing kuliah iki.

Wangsulan: Bab ingkang kapisan sing perlu kanggo nindakake iku ngakeni sampeyan duwe masalah. Iki luwih gampang ngandika saka rampung, nanging sampeyan kudu ngakoni masalah. Iki uga hard kanggo nindakake nalika sampeyan duwe gun nuding ing sirah, nanging iku ora arep dadi hard yen sampeyan duwe partner karo bedhil. Supaya apa sing dilakokake kanggo? Sing dilakokake kanggo kasunyatan sing duwe masalah.

Sampeyan bisa uga matur, uga aku wis nyoba kabeh kanggo nyoba kanggo ngganti, aku wis nyoba penyuluhan, aku wis nyoba workarounds, aku malah wis dijupuk kokain. Nanging kokain iku tamba mbebayani. Bisa mimpin kanggo kecanduan. Supaya sampeyan bisa dilakokake kanggo kasunyatan sing ketagihan kanggo kokain. Utawa sampeyan bisa dilakokake kanggo kasunyatan sing ketagihan kanggo chatting. Utawa sampeyan bisa dilakokake kanggo kasunyatan sing ketagihan kanggo kasunyatan sing anak uga tuwuh tanpa tau gadhah kanggo tutul mouse ing tataran iki ing sekolah.

Boten wonten pitakonan sing game online wis gadhah efek. Nanging mugi kula pitutur marang kowe apa iki. Kesadaran game wis thukul, dadi banget wis masalah. pasinaon Gartenberg kabeh ndonya, wong saka absconders kanggo kokain addicts kanggo addicts mikir game apik kanggo wong-wong mau. Lan kang ngandika, ing efek saka game budaya penting. Gartenberg, gawe ketagihan game: pageblug game otak. Ing tartamtu, efek kuat video game ing jaringan otak melu gerakan lan ganjaran, duwe masalah mbek sosial lan empiris sing godhongé amba.

Games sing asring katon minangka pasttime entheng antarane anak, uwal saka donya nyata. Ing kasunyatan, awak akeh riset ngusulaké sing ngundang kanca kanggo nggabungake sampeyan ing drive kanggo nyimpen Grosir utawa ningali film ing Netflix loro liyane kamungkinan kanggo nggabungake sampeyan lan ndeleng film karo kanca. Pancen, panaliten anyar dening Princeton lan NYU psikolog ketemu sing binge nonton TV karo kanca iki magepokan karo pilihan peserta 'Republican ing Pemilu presiden US.

Nanging awak akeh riset saiki diwiwiti kanggo suggest sing iki efek kuat ora mung karo video game. Ing tartamtu, panaliten anyar dening Szucs lan Florysz ketemu sing alkohol nduwe pengaruh langsung ing sistem ganjaran ing otak kang. Nalika padha tambah alkohol ing ngombe, kegiatan otak peserta 'iki disambung kanggo pinten padha bakal menehi rating ganjaran padha tak ngombe ngombe. Dadi tambah aktivasi sistem ganjaran iki nalika sampeyan njaluk ganjaran - sing langsung fungsi otak sistem ganjaranmu.

Dadi alkohol ora duwe efek. Nanging subtle. Iku disambung kanggo ganjaran otak. Lan iku disambung kanggo kesenengan. Dadi ora dadi ala kaya kang katon. Lan wonten riset sing ngubungaké akèh iki kanggo video