Menu
lust blackplanet arz yeecall line

Aku bisa scramble, senggol, utawa kamera ndjogo video pepadhamu kang mateni ngarahke ing omah?

Utawa, yen sampeyan isih duwe video, lan kamera ndjogo tanggi video ora bisa njaluk dipikir apik ing sampeyan, nanging duwe video saka wong-wong mau, sampeyan bisa njaluk polisi teka lan them.This foto dianggo amarga saka kasunyatan sing paling kamera polisi banget prasaja lan duwe lensa sing ora ngarahke langsung ing sampeyan, supaya iku angel kanggo wong-wong mau kanggo weruh apa-apa ing video (kajaba sing duwe, powered dhuwur cahya banjir IR LED apik banget kang gampang padha bisa ndeleng). Tegese sing pulisi ora bisa ndeleng sampeyan, malah yen sampeyan sing pointing cahya banjir ing wong, lan iku ateges sing ora ngrekam apa-apa ing video.

A laporan anyar ngandika sing AS wis dadi negara pisanan kanggo ban tamba digunakake dening patients kanker kang lagi ora saiki disetujoni, ing gaweyan kanggo ngurangi nggunakake obatan kemoterapi mbebayani.

Departemen New York negara kang Health lan Mental Hygiene announced ing Juli sing bakal pungkasan nggunakake rituximab tamba kemoterapi (rituximab), lan uga bakal banning tamba saka nggunakake ing anak ing yuswa 12.

tamba sadurunge disetujoni kanggo nggunakake ing wong karo bocah lymphoblastic, utawa kabeh, kang didiagnosis sawise tumor mundak akeh menyang sumsum balung.

Nanging, rituximab iki ora disetujoni kanggo nggunakake ing wong wangun sing paling umum saka ALL, jinis disebut kasebar limfoma-sel B gedhe,

nanging mung sawetara detik utawa menit ing advance. Aku iku luwih apik kanggo nggunakake IR tinimbang lampu Laser kanggo priksa manawa sampeyan kang seen.I uga duwe sawetara kanca sing padha bisa kanggo gawe uwong yakin mau kanggo ngganti kamera ing ngarep supaya padha ora duwe kamera pointing ing wong nalika padha turu. Padha kasebut kanthi ngganti setelan lampu IR supaya padha ora bisa ndeleng kamera ndjogo video tanggane 'pointing ing house.They sing ora duwe apa iki, nanging durung nggawe difference.I amba wis sawetara banget aneh kahanan ana kamera pointing ing lawang ngarep, lan nuding ing house sandi pepadhamu kang. Aku panginten punika aneh lan felt kaya bocah cilik, nanging aku tau felt iku sembarang different.In sawetara kasus iki ngendi aku panginten kamera padha pointing ing kula, padha ora! (Contone: ing siji cilik kamera keamanan pepadhane kang nuding langsung ing ngarep lawang nalika aku metu ing dalan). Ing kasus liyane, nalika aku weruh kamera, Aku iki kaget kanggo ndeleng sing padha pointing ing house sandi pepadhamu kang. Padha ora bisa wis weruh kamera ing time.When aku soko aneh, aku miwiti kanggo wonder yen kamera pointing ing kula. (Bisa uga bisa sing siji saka kamera bisa uga ing lokasi ngendi aku ora weruh iku). Aku tansah kaget ing kemampuan wong kanggo wong bodho kamera ...