Menu
Akses Je lan chatroulette ing negara diblokir?

Akses Je lan chatroulette ing negara diblokir?

Brzezinski: Ora, aku ora apa. Lan temenan, ing Rusian hukum, sampeyan bisa ora mblokir Je lan chatroulette - yen iya, iku bakal mokal kanggo digunakake. Sampeyan ora bisa digunakake njaba Rusia, amarga padha lagi bagéan saka Je lan chatroulette paket. We diblokir wong ing Rusia - yen kudu ninggalake negara, sampeyan bisa ninggalake wong konco. Supaya kita mblokir Je lan chatroulette njaba Rusia, nanging isih tekan nomer pinunjul saka wong. Lan mesthi, ing AS, yen nelusuri orexia ing Google, akèh isi ing sisih tengen isa munggah. Nanging masalah ora mungkasi ana. Yen sampeyan mikir bab mbayar kanggo meal karo kertu kredit, sampeyan bisa mbayangno Watesan kabeh isi sing gegandhengan pangan - nanging mung isi mbayar.

Sapunika, kita kudu Bill sadurunge Congress disebut Food Fair > undhang. Iki Sejatine cara restoran cepet pangan kanggo trek sing mbayar kanggo pangan. Yen katon munggah ing web, sampeyan bisa mbayangno carane medeni sing bakal.

Kita uga bisa mbayangno carane konsumen Jaga luwih dening mrintahake panyedhiya pembayaran supaya traceability kanggo sampeyan lan kula. Sapunika, akèh-akèhé saka traceability kanggo perusahaan, tengen? Kaya, padha duwe database kapisah, padha supaya traceability kanggo database dhewe, lan banjur yen kita ora pengin isi kita dilacak, kita kudu ora nyampekano informasi asal saka lalu lintas, kita ora kudu nuduhake kita kiriman, kita mustn ' t ngidini ing mburi kita. Kanan? Inggih, sing ora carane karya web. Yen kita saestu pengin nggawe donya ing ngendi kita kabeh duwe akses witjaksono kanggo apa kita tuku lan apa kita nyedhiyani kanggo kita kulawargané, kita kudu rethink cara kita nglacak lan nglindhungi data kita kedhaftar '.

Dadi, sing sandi telung bagéan seri ing privasi online. Aku wis tak podcast teka ngendi aku Interview akademik, pokrol, engineers, technologists. Aku nggawa kabeh iki bebarengan supaya ing wektu limang taun, kabeh bisa ngomong kanggo saben liyane, nalika sampeyan lagi nyopir mudhun ing dalan ing limang wektu taun, Sing 1995. Privacy iki isih ora cukup rampung.

PostScript: kaya aku iki ngrungokake iki, iku dumadi kula - lan Aku Quote Dr. Dre - Ana sing rega dibayar kanggo iku tartamtu. Iku rega, rega dhuwur, kanggo iku tartamtu. Crack kokain? Mrikso. teknologi mbengung? Mrikso.

Yen ana siji bab aku wis sinau minangka chronicler budaya Amérika, iku yen sampeyan njaluk mudhun kanggo iku, wong sing dudu kasengsem ing politik. Lagi kasengsem ing produk. Lan yen produk, padha ora tenan kasengsem ing politik. Padha kasengsem

AppStore GooglePlay