Menu
Aja wadon ngobrol ing Je?

Aja wadon ngobrol ing Je?

Dadi, ana apa cah wadon sing apik sing senengane kanggo ngobrol karo sampeyan?

Ya ana bocah-bocah wadon kaya sing! Aku manawa akeh wong sing aku ketemu ing Je bener wadon nyata.

Aja wadon tenan ngomong karo sampeyan liwat Je?

Pancen! Sing masalah karo petung ing Je saiki! Bocah-bocah wadon sing aku njupuk liwat chatting iki sing bener wadon nyata supaya padha bener aja Dhiskusi kanggo kula liwat chatting iki. Dadi, aku i mengkono soko tengen dening bener nemokake wadon sing Dhiskusi kula.

Apa kang aran bab kabeh "trolls" sing ing Je?

Aku bener ora menehi jancok kabeh trolls sing ing Je. Wangsulan: Bab ingkang nyata yen sampeyan nggoleki, sampeyan bakal mungkasi munggah njupuk begalan lan Duwe kabeh postingan Panjenengan dibusak saka akun. Nanging sing ora keganggu kula. goal utama iku mung kanggo ngobrol karo bocah-bocah wadon. Aku luwih seneng diajak girl aku petung karo saka kanggo troll a. Nanging, iku pancene gumantung apa lagi posting. Yen lagi ngomong bab adhine banjur ya, aku bakal diajak wong amarga lagi cah nyata aku tenan Care babagan. Nanging yen bab wong liya utawa bab carane lucu wong iku aku mung bakal nglirwakake lan nerusake.

Apa bab bocah-bocah wadon liyane ing Je?

Oh, ana sawetara bocah-bocah wadon sing tenan aku Care babagan banget

Apa pengguna Je favorit

Drake lan Kanye West.

Lah sing ana cah wadon sing seneng Je?

Iku ora hard ing kabeh. Wong seneng Omegle. Wong seneng gambar nuduhake, dhiskusiné wong, lan umume iku kabeh mung kaya fun Panggonan kanggo nyumerepi metu karo wong.

Carane badhe rating app dating

Iku app. Kerjane gedhe. Nanging iku ora kanggo saben prawan. Iku wis tak wong sing kaya iku, nanging uga wis wong sing ora menyang.

Apa rating pengalaman dating dhewe?

Aku wis pengalaman dating tenan gedhe wong ing College. Kita wis wektu gedhe lan kita saestu siji. Iku hard kanggo menehi rating dhewe ing amarga aku supaya digunakake kanggo mung mengkono kabeh kuwi dating. Iku ora kaya aku tansah looking for tanggal. Nanging aku mesthi menyang iku.

Apa sing arep kanggo apa sawise sekolah dhuwur lan carane bisa ndhukung masyarakat?

Aku arep lunga menyang karya sosial. Sing rencana sandi.

Carane akeh tanggal wis sampeyan wis?

Aku wis watara 20 tanggal lan aku seneng wis count.

Apa apa sawise sekolah?

Aku arep rampung jurusan karya sosial.

The New Orleans Wong Mursid bakal nggunakake putaran kapisan Pick ing konsep iki iku taun ing panrima.