Menu
5 taun kandha dheweke bab chatroulette?

5 taun kandha dheweke bab chatroulette?

25 taun kepungkur, televisi teka bebarengan lan nyebul pikiran kita. ora ana cara sing wis tau wis ditampilake apa kang katon kaya iki: musik rock kabeh-girl. lan sing ana. i bisa pikiran kanggo aku, iki iku, iki iku, iki iku, iki iku, iki iku. iki iku, iki iku, iki iku, iki televisi.

kayane saka dina nalika, nalika kita padha anak, kita badhe nyelinep dipikir wong nalika padha sethitik lan mikir, Mungkin bakal padha bénjang ing apa kaya iki. Pitakonan iki tansah takon: Carane lawas iku sampeyan? 18. Carane lawas iku sampeyan? 19. Carane lawas iku sampeyan? 21. Endi sampeyan saka? oh, aku 21.

ing dina-dina iku, lan misale jek nggawe wong ora adil, pitakonan kaya sing ndadekake kowe wonder, ngendi sing sampeyan njupuk bab umur?

ing bab aneh bab kabeh iki sing wong koyone mikir sing masalah karo ageism iku wong lawas sing piye wae kurang ing paukuman. bukti kanggo sing ketok kanggo sapa sing nduwe modicum umum raos. umur rata-rata wong sing aplikasi kanggo hipotek wis tambah kira 20 persen. sampeyan bakal mikir sing karo kabeh inflasi sing, sing Mungkin aplikasi saka tarif mortgage bakal nyedhaki ngendi iku dasawarsa kepungkur. iku nemu Samsaya Awon isih, nalika dig dicokot sethitik tuwa.

terus karo aplikasi mortgage, sampeyan bakal mikir sing karo kabeh inflasi sing, sing Mungkin aplikasi saka tarif mortgage bakal nyedhaki ngendi iku dasawarsa kepungkur.

Tambah ing wektu aplikasi saka 7 kanggo 10 taun bakal konsisten karo populasi tuwa. sinau dening Ricardo Matheson lan kolega ketemu lan nambah luwih 2.000 wong saben taun ing rata-rata, ing syarat-syarat aplikasi, 10 nganti 20 taun, saka U. k. ing wektu sing padha. Tambah watara 2,000 wong saben taun kanggo 10 taun ing wilayah geografis sing padha disaranake kita, maneh, fragility lan discontinuity diskriminasi basis umur.

i miwiti mengkono sawetara ngeduk menyang data umur ing kabar. sawise nggoleki iku kanggo nalika, Urut saka digawe pangertèn kanggo kula yen sampeyan duwe dhaftar e-mail paling gedhé ing donya, sampeyan Urut saka nyana sawetara tingkat prilaku. lan durung, kita kudu peneliti matur sing iki ora nemen terus banyu.

i kapandeng ing riset sing iki metu ana, lan i teka menyang kesimpulan, adhedhasar apa kita ngerti bab memori lan learning, sing ana tenan wonten bèntenipun antawisipun suwene wong sing marang bab chatroulette wis 10 detik lan suwene padha cumadhang kanggo ngrungokake iku, mungsuh carane wong long cumadhang kanggo ngenteni.

elinga wektu sawetara minggu kepungkur, nalika awakmu padha kaya,